HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

A Hiszti és a Sértődés Rendszerezett Okai I. (bevezetés)

2008.07.15. 23:54 :: K. Villám

Mert A Ligeti eltűnt, most már szinte biztos. Nélküle meg valahogy nem olyan ez a blogírás. Egyedül nem is annyira szórakoztató és érdekes. Szerintem valamerre szent missziót folytat a felvilágosulatlan világban, ahol elszántan és tele reménységgel próbálja meg rászoktatni (rászoptatni) a nőket az orális szex élvezeteire, és elmagyarázni, hogy miért is jó az nekik és a partnerüknek.. Szerintem.

Nah mert a hiszti ugye. Hirtelen nem is tudok, egzakt választ adni, hogy mi váltja ki ezt a nőkben. Biztos van oka, csak bonyolultabb megfejteni, mint a feketelyukak eseményhorizonton túli világát. Természetesen nem minden nő hisztis. Gondolom. Hisz még nem ismerem mindet. Így bízom benne, hogy vannak nem hisztisek is :). Szóval az okok, azok a bizonyos nagyon komoly okok. Említek párat, saját tapasztalatból, és pici környezetemből. Egy rossz válasz (sosem lehetsz benne biztos, hogy mi a jó válasz). Taknyos zsepiket a párna alatt hagyod. A konyhában bármit nem úgy csinálsz ahogy azt „kéne”. (Egy idő után beletörődsz, hogy semmit nem úgy csinálsz ahogy azt „kéne”.) Megjegyzést teszel a családjára. Véged van. Rosszallóan, nézed hogy semmihez az ég világon nem tudnak hozzászólni, de azt tudják, hogy mikor szült a Marsi Anikó, meg, hogy mi van a Barátok Köztben, és a nő nem érti, hogy ezzel neked mi bajod van. Sértődés, hiszti. Kimegy a fejedből bármi amit ő mondott. Mert, nem jössz ki akárkivel is, az ő ismerősei közül. Borotválkozás után reggel, vízcspekket – nagy vízcseppeket – hagysz a fürdőszobai szekrényen. Tusolás után összevizezed a lábaddal a fürdőszabai szőnyeget. Nyitva hagyod az ajtót, a szoba ajtót. Nem tervezel meg minden percet pontosan előre, sőt amit megterveztél azon képes vagy változtatni, minden lelki probléma nélkül, sőt, teljes lelki nyugalommal. Ezek kérem mind egytől egyig, hisztit és sértődést vonnak maguk után, persze csak az előbbi bejegyzésben kifejtett teljesen logikátlan és előre megjósolhatatlan ideig. Nah elég is mára ennyi, de azt hiszem lesz még itt A Hiszti és a Sértődés Rendszerezett Okai című munkának folytatása. Kiváncsiak lennénk természetesen a Bölcs, Okos, Tapasztalt, Cinikus és nem utolsó sorban Elbűvölő Ligeti véleményére is ebben a témában. Sőt a világban egyszerre szoktathatná rá a nőket a fentebb említett orális élményekre és szoktathatná le őket a hisztiről, mintegy kompeználva. Hmmm……, lehet, hogy azok a nők akik szeretik az orális szexet, azok nem hisztisek? Érdekes hipotézis. Érdemes lenne megvizsgálni és gyakorlati tapasztalatokon alapuló következtetéseket levonni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hiszti sértődés

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr64570229

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: such a good point 2018.03.03. 07:54:58

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása