HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

DIGI TV: Dugjunk Iszonyat Gátlástalanul Iziben Tökéletes Végjátékkal

2009.03.07. 22:59 :: K. Villám

Nos először is. Persze másképp ítéli meg egy férfi és egy nő a pornó filmeket. Sőt el kell keserítsem a női társadalmat, a pornóban nincs romantika, sőt a végén nem veszi el feleségül a nagyfarkú a butaarcút. Ettől függetlenül tényleg van azért jó pár kritikán aluli pornófilm. És tényleg, a férfiak – szerintem -  kurvára nem figyelik ám azt, hogy milyen rusnya pasi hegeszti  az épp aktuális szolizott festett vöröst.

És itt a változás szele, érzitek már remélem. Ugysincs Pornó Cimbik (UPC), irreálisan drága és gusztustalan szolgáltatása mellé új alternatíva köszöntött be a piacra. Mely sokkal olcsóbb remélhetőleg jobb, és és és…… Szóval lemondva az előző szolgáltatást mely az újhoz képest majd háromszoros áron egy pornó csatornát sem tartalmaz. Az új Dugjunk Iszonyat Gátlástalanul Iziben Tökéletes Végjátékkal (DIGI TV) harmad áron 2, azaz kettő pornó csatornát is elérhetővé tesz. Nah ez ám a kánaán, a minden, a beteljesülés. Szóval már nem irigylem A. Ligeti pornócsatornáit. Majd titkon belelesek az éjszakai kopasz körszakállas izzadós sörpocakos hegesztésébe.

Egyébként meg, őszintén sajnálom, hogy engem valami dögös tanerő nem akart szexuálisan zaklatni és kizsákmányolni. Pedig így visszagondolva volt pár csini tanárnőm. Azt hiszem hagytam volna magam :).
 

Szólj hozzá!

Címkék: tv upc tanerő pornó film digi pornó csatorna pornó színész

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr64988367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása