HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Sok oka van annak :)

2009.03.07. 23:25 :: K. Villám

Hehe a „Miért szeretik a nők a gazembereket” bejegyzésen kurva jót röhögtem. Akárki is írta (a leckéket) köze nincs a nőkhöz. Persze mondom én ezt a kis tapasztalatommal. És mégis a pici tapasztalatom és a környezetem azt mutatja, hogy tényleg, imádják a nők a parasztokat, a gyökereket, akik szarnak rájuk, esetleg meg is csalják őket, de mindenképpen paraszt módon viselkednek velük és lelkiismeret furdalást csinálnak olyan dolgokért is, amiért a pasinak kéne, hogy lelkiismeret furdalása legyen.

A miértre nem tudom a választ. Fogalmam sincs. Számtalan történettel tudok szolgálni. Abban nincs kihívás egy nőnek – gondolom-, ha a pasi nyiltan megmondja neki, hogy szeretlek. Virág, romantika, pici istenítés. Nő meg ezt pillanatok alatt elunja. Semmi kihívás, úgyis belém van zúgva, mindek törjem magam. Pedig a pasi lesi minden kívánságát. Nem felejti el a dátumokat. Valentin napra, mosollyal ajándékot ad, őszintén. Szóval ilyen egyszerűen csak szeret. És ekkor jön az első "gitáros". Aki semmit nem tud a nőről. És ami a legfontosabb, nem is kell jól kinéznie. Alapvetően szarik rá, már a nőre. Lehet, hogy épp van is neki még pár. Elkezdi csapni a szelet. Minden szava hazugság. De ezt a nő is tudja. Mégis jólesik neki. Hazudik saját magának is. Aztán a pasi nem nagyon töri magát. Megfordulnak a szerepek. A nő valahogy vonzódni kezd hozzá. Be akarja bizonyítani magának, hogy bárki figyelmét magára tudja vonni, még ennek a suttyó gitárosét is. Aztán elkezd áldozatokat hozni. Olyan dolgokat is megtesz vele amit a szerelmes barátjával sosem tenne meg. Gitárost bőnyállal a híd alatt. Holott a barátjának vacsorázni kellett vinnie, és utána esetleg, talán, ha nem volt fáradt egy kiadós fürdő után, odaadta magát, picit vonakodva. Nem zavarja, ha a gitáros cipőben alszik, cigi szagú, piás. Alapvetően bármit megtehet, csak legyen laza, paraszt, és szakadt a farmerja. És a gitáros tovább is áll. Ahogy az előző esetekben is. A nő pedig sajnáltatja magát. Szerelmes. Rosszabb esetben romantikus barát otthagyta. Jobb esetben szánalommal tekint a kis pondróra, aki virággal a kezében vár rá fél órát a havazásban, és tudja, hogy bármit megtehet vele. Nah, de a gitáros, az volt aztán az igazi Pasi.

Félre értés ne essék. A férfitársadalom a "gitárosokat" tartja az élet császárának. Csak egyszerűen nem mindenki képes erre. De tény, hogy a nők imádják a bunkókat, és ragaszkodnak hozzájuk. A miértre nem tudom a választ. Talán személyiség. Olyan mint a tekintély. Sok sok év alatt lehet szerezni. De óvodában mégis vannak dominánsak akiknek a habitusuk olyan, hogy „tiszteli” őt a többi törpe (márpedig nekik nem volt sok sok évük). Ez ilyen veleszületett tekintély. Valahogy így van ez a gitárossal is. Tudja mi kell egy nőnek, nah és főleg, hogy mi kell neki. Elveszi és kész. Nem problémázik, nincs lelkiismeret furdalása. A nők pedig imádják.

Nem tudok gitározni :).

Szólj hozzá!

Címkék: gitár szerelem bunkó paraszt romantika gazember

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr58988405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása