HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Út menti szolgáltatás......

2009.05.16. 11:59 :: K. Villám

Nah  csupa öröm, hogy így több hónap elteltével ismét olvashattok ugye :)? Oly sok dolgom van, hogy igazából, most is csak lopva tudok pár percet szánni az utcaszéli lányok kérdéseinek feszegetésére. Szóval elég sokat autózgatok, és hogy, hogy nem, az ország minden fontosabb útján, ahol egy kis erdőcske van, ott állnak a lányok, akik várják a barátjukat.  Igazából ezt február környékén kellett volna monitorra vetnem. Szóval autózgatok, és ha egyedül megyek (mint minden férfi) megnézem a lányokat az út mellett. Ők integetnek az összes autósnak és gondolom élvezik a „munkájukat”. Szóval kezd tavaszodni, én még mindig kardigánba kabátba járok az utcán. Az autóba megy a fűtés ezerrel, kellemes zene szól a rádióból, és közben nézegetem a „szebbnél szebb” lányokat.

Ez az írás teljesen szubjektív. Lehet vele vitatkozni, nem egyet érteni. Szóval először is az utak mentén stoppoló lányokból nagyon kevés kivételével mindegyik csúnya. Pff ez van. Illetve az összes kisebbséghez tartozik. Engem egyik sem izgat, persze jól megnézem őket azért :). Amin viszont fennakadok (nem akarok itt valami naív szent szerepében tetszelegni), ugye visszautalva a hidegre, ők,  akkor  amikor én kabátban járok , és ezerrel fűtök az autóban. Szóval akkor ők felül valami ruhadarabban, alul pedig egy csillogó harisnyában vannak. Uhh. Sosem értettem ezek vagy sosem fáznak fel, semmi bajuk, vagy……

Szóval csúnyák, mint mondtam. Akkora tehenek állnak néha az út szélén olyan combokkal, te atya úristen :). Ha levágnák, már vinnék is füstölni a sonkákat.  Három fő fajtáját láttam eddig. Az egyik a nagyon megöregedett negyvenes, általában nagyon vékony. Gondolom ez nem az a stresszmentes életmód.  Ő az akinek 17 éve nem rándultak az arcizmai. Gyakorlatilag bármit meglehet vele csinálni, talán csak pislogna közben. A másik kettő a fiatalok. Azok közül az egyik fajta a nyáron pl. bikiniben integető padödö. Nagy hassal, narancsbőrös fenékkel, meg combbal. A harmadik pedig a viszonylag jó alakú, nagyon fiatal. Nah ők gondolom teljesen önszántukból álltak ki és integetnek minden arrafelé autózó turistának.

Amit nem értek, hogy a net már tele van felkínálkozó szebbnél  szebb hölgyekkel. Értem, persze, hogy ez szinte kizárólag a fővárosra koncentrálódik. De akkor is, az utca széli szolgáltatók, még mindig virágoznak az ország minden pontján.
Persze, látom azt is, utazásaim során, hogy kik állnak meg ezeknek a csajoknak, és meglepően inhomogén a társaság. Kamionostól, a szakadt golfon át, láttam már nagy BMW-t is megállni, sőt 120-as Skodában két 50-es félmeztelen koszos kőműves fószer is alkudozott már. Én értem azt, hogy megáll az ember egy hanyag pippantásra, mégiscsak  jobb, megkönnyebbülten folytatni tovább a napot. Vagy épp a nap végén egy jól megérdemelt két és fél perces érzelemdús szopatás, utána rá két sör, csak könnyebben alszik el az ember fia. Amin én fennakadok, az az, hogy senkit nem érdekel a higiénia? Talán két deci kóla nem a legmegfelelőbb szájüreg fertőtlenítő szer.

Legfőképpen pedig kiváncsiak lennénk ugye, hogy mit gondol erről a A. Ligeti. Vajon utazásai során ő is hesszöli-e a csajokat az út szélén :)? Mostantól, remélem sűrűbben találkozunk.
 

Szólj hozzá!

Címkék: kurva szopatás kurvák útszéli lányok hanyag pippantás útszéli kurvák

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr951124772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása