Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Lehet-e gyerek (a szerkesztő válaszol)

2008.10.10. 17:36 :: A Ligeti

Miután a Villám  legújabb  tudományos írása  a szexuális skálák lefektetéséről, és  a konferenciánkon tartandó előadásának egyéb témáiról készült kivonatolt változata nem ment át a rendkívül szigorú cenzúrán, további kidolgozás céljából azt törölte, Villám elvetette azon ötletemet, hogy blogunkat titkosítsuk, mivel hogy így nagy vonalakban nincs egyetlen olvasónk sem, úgy meg biztosan nem lenne- de hát nem akarjuk szerény írásainkat a fix atkák sorsára juttatni. És amúgy is nem létező, de annál tájékozottabb olvasóink mindig feladják a hét kérdését, ezúttal olyan szájtot kerestek, ami kizárólag azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy "Fáljcsere esetén lehet-e gyerek." A kedves olvasónak a következő választ tudom adni, miután a fájlcsere sok formáját kipróbáltam (a szó nemes értelmében): A fáljcserével, mint olyannal igenis tessék vigyázni. Védekezni sem árt közben. Például, ha a szoftverrendőrség kedvesen érdeklődik a birtokunkban levő digitális tartalmak eredete felől. És arra is figyelni kell, hogy fájlcsere közben sem az illetővel, akitől a tartalmakat töltjük le, se mással ne bonyolódjunk szexuális kontaktusba. Mert akkor igenis lehet fájlcsere közben gyerek. De ha kedves olvasónk már a 21. század  eletronikus fenyegetettségének árnyékában az egyszerű, hétköznapi (vagy nem egyszerű és nem hétköznapi) szexuális aktust fájlcserének hívja, mint elvirtualizálódott világunk csökevénye, akkor igenis lehet gyerek, tehát a kérdésére a válaszom egyértelműen igen.

4 komment

Címkék: blog gyerek szex fájlcsere x akták

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr98707381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rendszeres olvasó 2008.10.17. 16:51:11

Kedves Szerzők!

Jómagam a "rárántotta" kifejezés guglizásakor találtam erre a blogra kb két hónapja, azóta rendszeres olvasó lettem. Ez életem első kommentje, annyira letaglóz efféle szüzességem elvesztése, hogy nem tudok többet írni.

Nomen est omen.

A Ligeti 2008.10.17. 18:08:50

Megtisztelve érezzük magunkat, köszönjük. Örülünk, hogy nem vagyunk egyedül ebben a nagy világegyetemben. Az én fejemben pedig megfordult néhányszor, hogy mire is gondolhatnak, amikor a "rárántotta" szóra keresnek, ugyanis Villám rárántottája az a speciális kolbászos rántotta volt, amely... (nem írom le még egyszer) és csak ilyeneket tudok elképzelni, h "rárántotta magára a takarót" vagy ajtót. Egy második kommentből ez talán kiderül, feltéve, ha a szüzesség ilyen jellegű elvesztése nem okoz olyan nagy sokkhatást.:)

rendszeres olvasó 2008.10.17. 23:07:24

Hazudhatnám, hogy igazából vezetéstechnikai oldalt kerestem, de mondhatnám azt is, hogy a Nagy Ho-ho-ho horgász mintájára a Fejedelmi Rá-rá-rá rántotta receptje érdekelt volna.

Talán valamikor fény derül rá.

K. Villám 2008.10.22. 20:27:55

Megkésve bár, de üdvözöllek! Igen, megtisztelve érezzük magunkat, hogy a nemzetközi :), blogunk hatalmas olvasói tábora ismét egy fővel bővült. Olvass minket és semmit ne vegyél komolyan.

A rárántotta, pedig egy mindennap használatos szavunk, teljesen természetes, hogy az ember rákeres. Tudtommal a harmadik helyen áll évek óta a keresési kifejezések között a google-nál. Közvetlenül a coriolis erő és Britney Spears után. (Úgytudom a pina, a szopás és a szex nincs az első százban :).)
Site Meter
süti beállítások módosítása