HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Út széli fuck? - reloaded

2009.06.07. 18:25 :: A Ligeti

Szigorúan tudományos, már-már elbulvárosodott és elnéptelenedett blogunk legnépszerűbb bejegyzése kissé váratott magára, vagy legalábbis az esettanulmányok lefolytatására alkalmas időre, amire végül is nem került sor (sör). Engem ért volna az a nemes megtiszteltetés, hogy előszót írjak a legrégibb foglalkozás művelőinek semmiképpen sem méltatására, hanem sokkal inkább prózai bemutatására. Vegyük is akkor őket szépen sorra:

1. A ligeti kurva

A félreértések elkerülése végett rögtön közölném, hogy a valósággal történő egyezés csak a véletlen műve lehet. A ligeti kurváknak semmi közük sincs A Ligetihez, még hóban térdelés esetén sem. Az "állon vágta, mint ligeti kurvát a hajóhinta" című tanmese  aktív szereplői jól teszik, ha odafigyelnek, kivel, hogyan játsszák a fent-lent örök játékot. Tanulságos. Az "Ujjé a a ligetben nagyszerű" c. örökzöld ezen mozzanatnak köszönheti azóta is tartó törhetetlen sikerét.

2. A fürdős kurva

A fürdős kurvák sokáig készülődnek, esetleg nyafognak, talán a sokáig tartó készülődés miatt. Egy vérbeli fürdős kurva egy fürdőhelyen jelenik meg, konkrétan Balatonfüreden ez év májusában, mikor már a turisták ellepik a sétányt. Öltözékük igen nagy feltűnést kelt, konkrétan egy combközépig érő fekete fűzős lakkcsizma, fekete, rövidnek csúfolt, alig feneket takaró szoknya és fekete mieder, gyengébbek kedvéért fűző. Sajátos jellemző, hogy a fejét, haját, arcát senki nem nézi, jelentéktelen is, mint a kíséretében felvonuló lábasfejű barát: pocakos, atlétatrikós adonisz. Fürdős kurva barátnőnk stílusosan fürdőruhát nézeget, bár ezen a kommersz sétányon sem bőrből készült, szegecsekkel kivert, sem szexshopos bikiniket nem árulnak, viszont nincs olyan járókelő, aki nem bámulná őt kimeredt szemekkel.

3. Az útszéli kurva

Helyesbítenék, nem a barátjukat, hanem a buszt várják. Egyik sem az idén barnult le. Egy tanulmány alapján az útszéi fuck árnyéka azon férfiemberek sokaságát vonzza, akik gyors orális kényeztetésre vágynak. Mivel messziről elég nehéz eldönteni, hogy odanézős vagy nem odanézős orális szex van kilátásban, elég nagy a kockázat, így vakoknak és gyengénlátó társaiknak ajánlják elsősorban. Azon siketek és nagyothallók is előnyben, akik nem szeretik a félnéger entellektuell akcentust. Bár szerencsére az orális tevékenység és a beszéd két egymást kizáró fogalom.

Rövid bevezetőnk után hamarosan következik az útszéli fuck pszichológiai háttere, avagy egy férfi miért egy (akár) narancsbőrös, félnéger útszéli/fürdős/ligeti kurvában látja álmai netovábbját.

 

 

 

17 komment

Címkék: balatonfüred orális szex üllői úti fuck ligeti kurva fürdős kurva hajóhinta

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr511169714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.06.08. 00:24:00

Csak nekem van olyan érzésem, hogy a posztcím az Üllői Úti Fuck c. zenekar nevére hajaz? :)

rendszeres olvasó

A Ligeti 2009.06.08. 12:59:40

a címke elég egyértelmű:)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.06.08. 13:06:21

Nem versz át, tuti, hogy most egészítetted ki a címkéket, valamint az egészet átraktad 7,5-es betűtípusba. Azért tudom mert tegnap éjjel tüzetesen tanulmányoztam a bejegyzést!:)

"Ujjé a a ligetben nagyszerű" vajon Freud mit szólna a két a-hoz?:)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.06.08. 14:46:36

Freud jó valószínűséggel azt mondaná, hogy azért, mert az a betű kerek, és két kerek a betű emlékeztet a csecsemőkorodra, amikor is biztonságban érezted magad, és táplálkoztál a kerek a betűkből (és természetesen most sem tudsz szexuálisan elszakadni, mert mindenki gerontofil beteg állat).

Egyébiránt nem volt igaza:
rulesformyunbornson.tumblr.com/post/111004490/370-freud-was-wrong-lets-move-on

A Ligeti 2009.06.08. 17:03:55

Címke volt, kéretik máskor az apróbetűs részt is elolvasni. :)

Egyébiránt Freud volt az aberrált beteg állat, aki vérfertőzésben élt a saját lánytestvérével, de mennyivel egyszerűbb a társadalomra kivetíteni a saját aberrációt, és még híres is lehet az ember.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.06.08. 18:18:50

A keresőkifejezések elemzése azt mutatja, hogy a társadalom beteg. Mert ha teszem azt arra keresnének "hogyan ne fogazzak" vagy "10 tuti szextipp tipp fiataloknak", de jobbára csak vérfertőzés és állatokkal kefélés. Lehet ez a beteg manus csak kiengedte a szellemet a palackból. ;-)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.06.08. 19:47:17

Sőt Freud volt az, aki kólával akarta lehozni Ernst von Fleischl-Marxowot a herkáról!:D Nem is élte túl szegény amputáltujjú.
en.wikipedia.org/wiki/Ernst_von_Fleischl-Marxow

Na és mi is van a két a-val? Meg kinek az újjé a a ligetben? Remélem nem egy amputált! :)

vidéki men: www.youtube.com/watch?v=sANwBlp3K_M

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.06.08. 21:44:25

Inkább csinálok kisszéket, arra legalább rá lehet ülni. Amúgy nem értem, ha valami célzás volt benne.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.06.08. 23:19:50

rulesformyunbornson, tudom nem a legfrappánsabb volt, de ígérem, próbálkozom:)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.06.08. 23:27:04

Mostmár talán felfogtam!
Szerintem mindenki inkább kisszéket csináljon, így is olyan sokan vagyunk már, az ülőhely meg mindig, mindenhol kevés.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.06.08. 23:29:34

Hogy a témához is hozzászóljak:

Nem érintettél egy fontos alcsoportot, a vándorkurvát. A szakirodalom viszonylag keveset foglalkozik vele, pedig az egyik legelterjedtebb alfaj.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.06.08. 23:37:32

Aztán nehogy kiderüljön, hogy műbútorasztalos vagy! :)

Vándorkurvát nem igazán ismerem, viszont bárcásról már hallottam.

A Ligeti 2009.06.09. 22:02:44

Na igen, ez volt a tudatalatti cél, hogy a kurvák kapcsán kizárólag Freudról, amputált ujjú műbútorasztalosokról és a gerontofil vérfertőzésről értekezzünk. Mindez egy felesleges "a" segítségével, amit előre szándékosan kiterveltem.:)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.06.09. 22:50:45

Zseniális! :)

Baszunk a kurvákra.:)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.06.10. 09:45:47

Majd legközelebb megfontoltabban kezelem a kommentboxot.

A Ligeti 2009.06.21. 11:01:30

@vidéki men: igen, végül is félévente egy komment tényleg megfontolandó...:)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2009.06.23. 13:55:13

De látod, még most sem sikerült ontopicnak maradjak. Beiratkozom valami kommentelőtanfolyamra.
Site Meter
süti beállítások módosítása