HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Demo-vagy/és porno-gráfia

2009.02.22. 12:05 :: A Ligeti

Beigazolódni látszott az a teória, mely szerint minden női megnyilvánulás, tehát sértődés, fejelfordítás, nem beszélés, szemrehányás, kérdőre vonás - és a féltékenykedést nem is említettük- a hiszti gyűjtőfogalommal azonosítható, persze abszolút téves módon.

A másik téves megítélés alá pedig a szexi tanárnők, illetve az utóbbi időben a szexi iskolaigazgató bácsik esnek, akiknek a teljesen hétköznapi kis móka az állásukba kerül, bár még boldogok lehetnek ennyivel, hiszen Amerikában komoly börtönbüntetést töltenek a rajtakapott (szülők által feljelentett) tanárnők, akiknek a fotóját látva, inkább a szerencsétlen kiskorú delikvens számára komoly büntetést jelenthetett bármiféle szexuális közeledés a tanerő részéről. Bár a börtönben igen nagy elismerést vívhat ki az az illető, aki pironkodva bevallja, hogy többrendbeli orális vétségért ül.

Persze felmerül a kérdés, hogy ugyanilyen elbírálás alá esnek-e a pékek, a postások, a menedzserek vagy ügyvezető igazgatók, azaz  elhagyva  a munkahelyüket, elszámolással tartoznak-e a magánéletük intim pillanatairól. Tanárként viszont lehet, hogy nem is büntetés, hanem inkább megváltás, ha valakit elbocsátanak, lévén ez egy amúgy sem köztiszteletben álló, erkölcsileg és anyagilag megbecsülésnek örvendő szakma, különösen a demográfiai hullám most érzékelhető mélypontjakor, mikor is a diákok száma drasztikusan csökken. A 11 évvel ezelőtti Bokros-csomag bevezetés még véletlenül sem vetette vissza  a gyerekvállalási kedvet. Jah és pornóképek nélkül is bárki utcára kerülhet, akkor már inkább legyen valami nyomós érv. Jó ötletnek tűnne azonban a cseh tanárnő példája, akinek az iskolájában rendkívül népszerű szakoktatás folyik, mégpedig koporsókészítő szakmunkások kerülnek ki a keze alól. Nálunk miért nem lehet hasonló népszerű szakoktatással feldobni a képzési kínálatot?

A cseh amatőr pornóról nem nyilatkozom. Viszont sikerült tegnap este beazonosítanom valami matiné pornót, ahol semmi nem látszott, csak egy egyenként 5 kilós görögdinnyére emlékeztető mell 10 centi átmérűjű mellbimbóval, hozzá tartozó női fejjel, valamint ideiglenes tartozéknak egy vörösre sült, nagydarab, kopasz, ősz szakállú pacák, amely már komoly aberrációt jelentett, mégpedig azon szempontból, hogy ez végtelen derültséget keltett a szemlélőben, azaz bennem, és átkoztam a tenisz szabályait, hogy miért tartanak olyan hosszú szünetet két szett között. Hm, vajon Villám tényleg irígyli tőlem a pornócsatornákat? :)

Szólj hozzá!

Címkék: szexi tanárnők koporsókészítő többrendbeli orális vétség amatőr pornó

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr89958132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása