Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Cseh sör, cseh nő, cseh ül

2009.01.23. 22:53 :: K. Villám

Üdvözlök mindenkit Új Év alkalmából. Elnézést az eltűnésért, gondolom sokan hiányoltak :). Egyszerűen nem volt kedvem írni, annyi dolgom van/volt. Azt pedig, hogy az ember leüljön és pár perc alatt gépeljen valami szürke (szubjekítven szürke) múlandó szöveget, annak nem láttam értelmét. Úgyhogy most leültem a gép elé és próbálok tíz perc alatt gépelni valami kevésbé szürke, kevésbé múlandót.

Nos igen a hisztit lehetne nagyon sokáig boncolgatni. Egyszer ki fogom próbálni ígérem A. Ligeti tanácsát és eképp válaszolok egy enyhén hisztizős szituációban, hogy: "mennyire nem adekvát módon reagálsz ebben a helyzetben, édesem". Nagyon kíváncsi leszek a reakciókra.
Egyébként számomra miden a hiszti egyik formája. A sértődés, a nem szólok hozzád, homolok egyenest ellent mondani az egyébként logikus észérvekkel alátámasztott dolgokra, csak azért, hogy „nekem” legyen igazam, vagy mert csak. Nah ezek nekem mind mind a hiszti valamilyen fajtái. Nem csak a filmekből ismert sikítozós őrjöngős hiszti van.

Mindamellett most mindenki fantáziáját egy cseh tanárnő izgatja. (A videóját még nem láttam, nem volt időm, de ami késik nem múlik.) Szóval a drága szőke tündér, szexelt egy koporsókészítővel (hogy miért fontos a pasi szakmája azt máig sem értem, hacsaknem így derült ki, hogy Sprvezac volt. Mert két koporsókészítő van a városkában, de az egyik már nem aktív, és egyébként is felismerték a környékbeli nők Sprvezac farkát). Szóval ebben még nincs semmi különös, esetleg, ha koporsóban tették volna. Majd belevesszük a perverz skálánkba a koporsóban szexelést. Tehát semmi különös nem lenne ebben idáig, csakhogy a kölcsönös örömszerzést egy diák felvette a mobiltelefonjával, ami valahogy gyorsan fel is került a netre. Arról nem szól a hír, hogy utána mi lett velük. A diák beszállt-e harmadiknak, vagy csak a kamera mögé állt, egyébként is média szakkörre járt. Itt volt az ideje rendeznie egy amatőr filmet. Vagy, hogy a koporsókészítővel azóta mi történt? Gratuláltak-e neki irigykedve a barátok egy sör mellett, vagy most féltékeny minden szeretője a másikra, hát még a felesége, ha van neki. Lehet azóta elhalmozták ajánlatokkal :). Ez csak egy rövidke részlet, és túl vannak már több filmezésen? Lehet nem is értik a problémát, hiszen, minden kedden és szombaton ezt csinálják már tanévkezdés óta :). Azt hiszem, megkérjük A. Ligetit, hogy járja körül picit ezt a témát az ő cinizmusával :).. Hisz mint köztudott ő nagy nyelvész így a cseh amatőr pornóhoz is ért, minden bizonnyal.
 

Szólj hozzá!

Címkék: szex amator perverz hiszti cseh tanarno video.

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr71898658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása