HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Lábas

2008.08.02. 09:08 :: K. Villám

Mindig is tudtam, hogy A Ligetiben a legnagyobb nyelvészeink egyike található. És tényleg milyen szépen le lehet vezetni a pöce gödör kialakulását, történetét. Köszönjük, főleg a felmenőknek :).

Tudom, hogy ez a blog eddig nem erről szólt, de mi feszegetjük a határait, és a gyűlölködésen kívül, minden vicces cinikus dolog belefér. Régóta foglalkoztat ez a téma, de tényleg. A lábak, lábfejek. Az írás teljesen szubjektív, csak szólok előre :).

Szóval lábfejek. Először is tisztázni kell, az összes lábfejek 80-90 százaléka nem szép (enyém se). Eres, az lábujjak göcsörtösek, rajta van még egy két bütyök, meg bőrkeményedés, tyúkszem, ajajj, sok minden csúfíthatja a lábfejet. Az a szép 10-20 százalék, pedig kizárólag a női nem képviselőitől származik. Nah most, ettől függetlenül engem krvára nem zavar, ha valaki (férfi) szandált vagy papucsot hord, benne éktelen ronda nagykörmű, eres, göcsörtös lábfejjel. De tényleg nem. Ami viszont irritál picit, mert rosszabb mint, a csupasz lábszár, az kérem a szandál zoknival, rövid nadrággal :). És megfigyelhető, hogy ezt általában nem a hölgyek számára legkívánatosabb férfi egyedek veszik fel, mintegy nehezítve ezzel sorsukat :). Van nekem kolegám, aki jófej meg humoros, feleséggel gyerekkel megáldott (iszonyat nagy sörhassal), és bejön hozzám rövidnadrágban, ing betűrve hason feszül, lábak enyhén csámpásak, bőrszandál és majd vádli középig érő fekete zokni. Hogy ismét Hofi idézettel éljek: Maga meg szép doktor úr :)!

 Úgy tudom van is neten zoknis szandálos oldal ahol a „jobbnál jobb, izgatóbbnál izgatóbb” lábak fényképei vannak fent.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr3596982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása