HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Pornófilm

2008.12.21. 22:22 :: K. Villám

Üdvözletem. Ismét az alkohol mámorában töltöttem egy röpke időt. Ám A. Ligeti szórakoztat titeket, amíg én iszom. És ez rendjén is van így. Jobban csinálja mint én, lássuk be :). Ehhez a népszerű blog, meg bulvárhírekre reagálva, gyorsan az elején. Szóval, valahogy fogadkozom, hogy megpróbálok cinikus lenni, és azért ésszel fikázni. De……, tudom, hogy nagyképűen hangzik, meg mostanában olyan divatos, de én tényleg szarok Szombatesti lázra, meg a megasztárra, meg a Győzikére (ő még különösen irritál is), és az összes ilyenre, amikor nézem érzem, hogy letompul az agyam. Nah ide készült egy fél oldal a számomra idegesítő pitiáner bulvárhírekből, de gyorsan lecenzúráztam magam. Maradjunk a szexualitásnál a szopásnál, a hisztinél, meg a tudománynál. Talán a bulvárig ne süllyedjünk le (Mert A Ligetinek megint igaza van).

Már régen érlelődött bennem, de amióta kikapcsolták a pornócsatornánkat hmmm. Szóval szerettem volna már értekezni a pornófilmekről. Semmi álszenteskedés nincs bennem előrebocsátom. Azok a nők megkapják a pénzt érte, biztos vagyok benne, hogy nem kényszerítik őket, aztán megkapnak mást is. Valamelyik nap olvastam az indexen, hogy ki a Top10 pornó ”színésznő”. (Már erről a „színésznő” kifejezésről  is tudnék írni egy oldalt). Szóval először is csak amerikaiak voltak benne, nem mint ha én olyan nagyon értenék hozzá. Sajnos igen-igen rég volt már mikor én tudtam az aktuális pornós csajok nevét. Azok a középiskolai évek :). Ma meg már csak röpködnek a nevek és a legtöbbjükről (legtöbblyukról) nem tudom, hogy kicsoda. Viszont amin fennakadtam, hogy mind ilyen kiszilikonozott száj feltöltött mű picsa. Ami nem zavar, meg van közöttük azért jópár igazi dög (kinézetre), nah de hogy mind? Tényleg elkurvul a világ. Én nem játszom most szentembert, de tényleg senkit nem izgat már egy természetes nő? Az is lehet segg hülye, sötét mint az éjszaka, és semmi máshoz nem ért csak ehhez a „szakmához”, de miért van az, hogy az ilyen csajoknak (hármat, négyet tudnék kapásból felsorolni) az első pár filmjük után beugrik a műcici, a műszáj műhaj…

Szóval természetesség. Sosem szerettem a profira sminkelt tutira megvilágított első osztályú filmeket. Miért kell kivágni belőle például a pózváltásokat? Nyilván mert közben megy a smink ezerrel, meg, hogy addig a pasik ne unatkozzanak, ott vannak a felszopó lányok :). (Azért vannak olyan szakmák amiket sosem értek. Elég ciki lehet hazamenni és azt mondani, drága szüleim BKV ellenőr lettem…khm büszkék vagyunk rád. És te lányom? Én felszopó lány…. hátöhmm rád is :) .) Szóval én még sosem sminkeltem ám közben, és bármi segítség kellett, akkor jobbal rászervóztam, nem volt ám ott egy felszopó lány sem aki segítsen. Kezdem is érezni, hogy mi hiányzik az életemből :). Nah visszatérve, nem értem miért csak az ilyen mű profi filmek, özönlöttek (múlt idő) a pornó csatornánkból, és imádtam mikor néha-néha elkaptam egy (persze az is mű) természetesnek ható amatőrnek álcázott filmet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr97835813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Ligeti 2008.12.23. 18:46:26

Igazi kulisszatitkokat tudtunk meg...khm....
Site Meter
süti beállítások módosítása