HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Pippolit a lakéj

2008.06.29. 01:53 :: A Ligeti

Tehát akkor érzelmeket vinni a szexbe veszélyes? Meg hogy függőség a partner iránt? Egészen eddig A Villám dobta a magas labdáit, mégis miféle a szex érzelem nélkül? Mondjuk ki, szerelem nélkül, mint régimódi őskövület. A hímsoviniszta személet mellett létezik valami más is- kérdezném, léteznek -e oly személyek, akiknek igenis elsődlegesek az érzelmek. És nem mindegy, hogy egy repedtsarkú kurva szopja le vagy valaki más. Vagy Pippolino: Aki ugye a szopás védőszentje. Pippolit a lakáj. Lakéj. És mennyire megy érzelmek nélkül? És mik is azok az érzelmek? És jó-e vagy rossz a függés? És lehet-e szabadulni az érzelmi függésből? Ezek voltak A Ligeti vizsgakérdései.  Kérném a helyes válszat megjelölni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr10544069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása