HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Országos Orális Orgazmus (A 3 O Konferencia)

2008.10.31. 23:54 :: K. Villám

Mert A Ligeti mondta, hogy ne írjak közhelyeket, úgyhogy nem írok ezentúl olyanokat, hogy Rákóczi tér, Boráros, meg BAH csomópont. Szóval én már le is mondtam az áldásos orbitális orális orgazmus oknélküli óóó…fejetegetéséről, mikor véletlenül találtam egy igen hidegvérrel, teljesen ridegen és érzelemmentesen megírt idevágó cikket. Mint minden férfit (remélem) teljesen érdekel és izgat a téma, de ezt elolvasva – és majd A Ligeti egészen biztosan reflektál rá  :) – már már kezdem sajnálni a kedves hölgyeket :). Szóval egészen biztosan – legalábbis a hogyan kell részét -  egy prűd orr, fül, gégész írta.
Íme a link:

http://velvet.hu/szex/deep1025/

Nem is fűznék hozzá semmit. Igazándiból az ilyen (mert ismerek ilyet, és nem egyet :) ), enyhén orálisanprűd (ezt a szót remélem beemeljük a köztudatba) lányokkal mind elolvastatnám. Aztán a garatos, nyelv lenyomva, mint orvosnál spatulával és az utánavlóknál valószínűleg a fent említett hölgyeknek az a minimális kedvük is el fog menni a dologtól.
Mindenesetre szép tudományos, csak ezért kapott helyet a mi blogunkban.

Nem feledkeztem meg a skálákról sem, közös erővel készülnek. Jah és A Ligetinek tökéletes feneke van.

4 komment

Címkék: boráros; deep throat; fenék; skála;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr21743232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rendszeres olvasó 2008.11.01. 00:57:58

Határozottan csak támogatni tudom, hogy az idézetben összefoglalt technika széles körben népszerűsítésre kerüljön. Megragadom az alkalmat és bejelentést teszek: a személyes birtokomban lévő teljes eszközállományt ezennel rendelkezésre bocsátom a praktika tökéletes elsajátítása célára.

Bár K Villám objekitvitását nem tiszem megkérdőjelezni, úgy vélem hivatalból nincs lehetősége A Ligeti tomporáról eltérő vélemény közlésére:)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.02. 19:08:21

"Jah és A Ligetinek tökéletes feneke van."

Ez hogy jön ide? Vagy a skáláról jutott eszedbe?

Egyébként érdekelne, hogy csípi-e a gyomorsav az ember farkát, ha nem akkor lecc gó, de ha csíp akkor inkább: Danke für die Einladung, aber wie ich schon gesagt habe...

Akkor már inkább csinálja élvezettel!

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.02. 19:09:53

"úgy vélem hivatalból nincs lehetősége A Ligeti tomporáról eltérő vélemény közlésére"

LOL Szerintem K. Villám és a Ligeti egy és ugyan az.

A Ligeti 2008.11.02. 21:06:41

A Ligetiről érdeklődtek néhány poszttal lejjebb, hogy hány éves és hogy milyen a feneke egy témafelvetés kapcsán.

Hát sztem Villámmal elég eltérő a stílusunk.

Ne csináld refluxos csajjal.
Site Meter
süti beállítások módosítása