HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Kontra, rekontra, avagy a nemek harca

2008.10.24. 18:41 :: A Ligeti

Hát akkor csoportosítsunk. Vegyük elő a halmazelméletet, azaz halmozzuk az elméleteket. De mielőtt bármi felvetésre is reflektálnék, közlöm, hogy mely szerint én egyetértenék azon felfogással, hogy a nők elvárják, hogy a középpontban akarjanak lennni, és ezen felfogásból kifolyólag fekszenek, mint egy darab fa, mert az jó, meg kényelmes, meg amúgy is, ez minden pasi álma és miért is lennének kissé aktívabbak- nos, cáfolnám, hogy ezen állítást magamévá tettem volna, vagyis egyetértenék ezen állítás helyességével. Sőt. Éppen a nemszopás hátterét próbáltam megvilágítani, hogy egyes nők,  teljesen mindegy milyen (élet)korosztály, arról vannak totálisan meggyőződve, hogy minden férfi álma szexuális téren, hogy őket (egyszerre csak egyet, bár...) megkaphassa és az máris totálisan elég a boldogsághoz. Ez egy felfogás, amin túl kell lépni. És van, amikor nem kell túllépni. Mert van olyan is, hogy ez tényleg elég tökéletesen. De tegyük fel, hogy sokkal jobb a szex, ha valaki ezen túllép. Hogy ez intelligencia lenne? Neveléshez semmi köze, közlöm. Ehhez az igényekhez van köze, szok/pásokhoz- minden értelemben és az ismeretekhez, valamint tapasztalatokhoz. /A Ligeti hamvas ifjúkorának kollégista emlékei, mely szerint az ágyra firkálták, h "B. E. jól szop, nyalókának nézte az én......is - szóval kiscsávó átjárkált a csajhoz éjjel, ő meg frankón leszopta, amiről a külvilág nem értesült, A Ligetihez meg egyszer átjött az ún. barátja az éj leple alatt, ő meg mondta neki a 15,5 éves kis agyával, h oké, akkor menj szépen aludni, páá, milyen romantikus- de ennek mi köze a kapcsolatokhoz, szánalmas kis pöcs ohhh /

Tehát a félreértések elkerülése végett, A Ligeti semmiképp sem támogatja azt, hogy ez elég lenne a szexben. Sőt. És sőt. Egy nő legyen őrült, csábító, vad és gátlástalan. Satöbbi. A satöbbi sokat sejtető.

Az egyetlen kérdés, amit feltennék, hogy kisszivem, kedves Villám, huszonévesen mi a jókurvaéletnek kell az 50-es nőket hesszölni. Persze tudom, honnan fúj a szél- ha már a népies bölcsességek talaján maradunk. És nyáron egy beszélgetés a sajtfejű hollandoknál, hogy olyan a mai lányok feneke, mint a mélyföld. És nem érdekli őket. És írtam erről egy napirajzot. Pont. És hova sorol engem, kérem? Pont.

De azt már fel sem merem vetni, hogy  a legtöbb férfit alapból nem érdekli, hogy ne legyen csinos kis sörhasa, amely alapból visszaveti a női társadalom nagy részét azon indulatoktól, hogy nagy vonzalmat tanúsítson azon tevékenység iránt, mely szerint a csinos kis sörhas által megrövidült x centit  örömmel a szájába vegye.

 

 

 

7 komment

Címkék: elhízás sörhas nyalóka harmincas lapos fenék

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr7730080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rendszeres olvasó 2008.10.28. 09:19:51

Kezétcsókolom, egy pontosabban két kérdésem lenne. A Ligeti hány éves, és vajon milyen az ő feneke?

rendszeres olvasó 2008.10.28. 09:20:34

És ami lemaradt... ;)

A Ligeti 2008.10.30. 18:10:47

A Ligeti kérem se nem negyvenes, ötvenes, hatvanas, így marad a huszas, harmincas és hetvenes:)
A fenekéről pedig majd tudományos értekezést fogunk megjelentetni, amennyiben a konferenciánkon ez napirendi pontot képez, és amennyiben a konferencia még valamilyen időpontban megrendezésre kerül- természetesen angol, német és latin nyelven, esetlegesen fotókkal mellékelve a függelékben:)

rendszeres olvasó 2008.10.31. 10:13:34

06? :)

Netán a konferencián lehetőség lesz a bizonyos tudományos értekezés tárgyával in vivo kísérlet lefolytatására? ;)

A Ligeti 2008.10.31. 16:17:44

in vivo határozottan jobb, mint az in vitro:)

rendszeres olvasó 2008.10.31. 17:19:35

Kicsit visszaolvastam a blogot és kiderült, hogy A Ligetinek határozottan jó feneke van, mégpedig a futástól, valamint vizsgáztat is. Nem tudom, hogy ez a két dolog hogy függ össze:) Engedje meg, hogy kapcsolódjak az előbbi hozzászóláshoz is: In vivo veritas!:)

A Ligeti 2008.10.31. 23:19:24

Egyik nem zárja ki a másikat, de nincs a két dolog között határozott összefüggés.:)
Site Meter
süti beállítások módosítása