HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Mondd, iszol te rendesen? AgySERkentő

2008.07.04. 12:54 :: K. Villám

Nah jó, látom a köz érdekében jótékonysági bejegyzést kell tennem. Igen szóval rettentő sok dolgot megtudhat az ember, ha egy generációval idősebb férfiak társaságában sörözik. Mondjuk a felmenővel pont. Először is megtudják az ember fiai, hogy ők márpedig szrok, semmihez nem értenek, lassúak, ámátőrök, és egyébként is még katona sem voltam. Aztán valahogy a képbe kerül egy öregasszony, aki hetvenvalamennyi, és nem szép, de boszorkány, lebénulva a fél teste, valljuk be, hogy rusnya, és mindezek után megfelelő alkoholmennyiség elfogyaszása után megkezdődik a párbeszéd arról, hogy hogyan lehetne megdugni az öregasszonyt, mert nézni nem kéne közben. Hátulról. Nem, úgyse jó, mondjuk tudna támaszkodni a botjára közben. Akkor, mégis hogyan? A megoldást most nem árulom el, mindenki rúgjon be becsülettel és agyaljon rajta :). Jah, majd elfelejtem, hisz meglehetne cumiztatni is, persze előtte kivenné a fogsorát. Szóval ilyen eszmecseréknek lehet tanúja az ember, ha a nagy generáció tagjaival sörözik. Ajánlom mindnekinek az alkohol, tudatmódosító hatásának személyes megtapasztalását. (Egyszer írok a bebaszásaimról, azzal egész hosszan megtudnám tölteni a blogot, de szerintem nem illik ide.) 

A Ligeti és a teaház :), amennyire én ismerem, egy icipicit, szerintem kérné rögtön a rumot. Aztán lehetne beszélgetni……, ami rendben is van. Bárha Citromízű Banán, akkor meg Keserű Méz is ugye.

Szólj hozzá!

Címkék: boszorkány öregszex

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr1553047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása