HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Történelmet írunk

2008.06.26. 22:55 :: K. Villám

Hmmm, hogy a fallosz isteni dolog-e, az jó kérdés, valószínűleg igen, úgy ahogy a párja is :). Én megvagyok róla győződve, hogy az égiek a szexet nem (csak) utódnemzésre találták ki a számunkra, ha így lenne akkor nem lelnénk benne ekkora örömünket. Bár biológiai szükséglet ez is, lássuk be :). (Bár teszem hozzá, hogy én itt a földön a szent evolúcióban hiszek.)

Pippolínó, régi római mondakörből származó istennőnek a neve. Pippolínó volt aki megismertette a férfi társadalmat (persze csak a vezetőiket), az orális szex magas színvonalú tudományával. Természetesen, a féltékenység vezette, miatta kitört háborúk övezték egész életútját. (Megjegyzem, hogy kortárs történészek szerint Nérónak is szeretője volt, mikor elhagyta őt Néró megőrült, megölette anyját, felgyújtotta Rómát, és mindezt egy nő miatt, szopás miatt. Ehhez én nem is nagyon értek, majd történészek kikutatják ezeket nekünk. Persze számtalan megdönthetetlen bizonyíték szól Pippolínó világformáló hatásáról.) Egyszóval a neve összeforrt, a zseniálisan művelt orális szex-el. Így ment át a köznyelvbe is, – sokan nem tudják pontosan vagy helytelenül, hogy honnan – és él velünk azóta is.

Egyébként teljesen igazat adok A Ligetinek abban, hogy ha valaki érzelmi alapon örömet akar szerezni azért az egészen más. Akkor (gondolom) még a keserű sperma sem zavarja. Egyébként érzelmeket vinni a szexbe veszélyes. Függővé tesz a partner iránt :).

Szólj hozzá!

Címkék: néró pippolínó kortárs történelem

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr53541336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása