HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Éjjel

2008.06.17. 01:24 :: K. Villám

Ouhh, Kedves Olvasókáink nem marad el a blog, még érdeklődés hiányában sem, csak azok a fránya teendők. Mert lakásfelújítás, meg cipelés, sitt lehordás, persze előtte 3,5 km futás. Utána este jobraáttal találkozás munka ügyben, narancslé fagyival (autóval voltam), de akkor is NARANCSLÉ, FAGYIVAL, jézusom. Aztán éjszakában haza. Viszket mindenem a portól, tusolás, és utána reflektálni A Ligeti gondolatmenetére, ami aztán szerintem igazán közel áll a szívemhez, de ezzel a pasik nagyrésze így van gondolom. Bár lehet, hogy nem is a szívünkhöz elsőkörben :).

Bizony igen igen, elférne ez a blog is a tudományos szókimondó hézegkitöltő blogok között. Nem politizálunk bár a BKV-val és az orális szex-el a párhuzam, hogy a BKV is rettentő sűrűn, viszont kiszámíthatatlanul szopat. Fáradságom legyen elég mentség arra, hogy haladékot kérjek ma délelőttig, amikor is továbbgöngyölítem(jük), az orális szex emberiség elé állított korlátainak boncolgatását. Egyébként, az ilyen nőkre lehet aztmondani, hogy prűdek? Ez is izgalmas. Aki fintorogva veszi a szájába az prűd, vagy a prűd is ilyen kinek mi a határ? A prűd és a frigid szavak köszönőviszonyban vannak egymással? Lehet, túl van ez spirázva, nah mindenesetre délelőttig megpróbálom megálmodni, a Hogyan szoktassuk  rá a nőket című értekezésem(ünk) lényegére. Egyébként tudjátok mi a 34,5?
69 egyedül :).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr64524757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása