HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Subtitles pornó

2008.12.20. 19:49 :: A Ligeti

És ha olvasóink között van olyan, aki esetleg nem tudja, mivel töltse az idejét, miután a megunásig kipróbálta a karácsonyi ajándékait- lásd lentebb - és azon reménytelen helyzetben van, hogy neki is eltűntek a pornócsatornái, de még ráadásul vissza se jöttek, javasolnám ennek pótlására új mozifilmek beszerzésést, de itt még véletlenül sem gondolok a letöltés vagy hasonló szavakra. A torrent, mint olyan, remélem, senkinek eszébe sem jut. A címek alapján is választhatunk, ez a karácsonyi meglepetés efektussal ér fel, mert miután a cím alapján kiválasztunk valamit, rá kell jönnünk, hogy a Fly me too the moon, nem romantikus filmdráma, hanem valami állatos ..... animációs film természetesen, hangyaszerű képződményekkel. És figyeljünk arra is, kinek az ajánlására szerzünk be egy filmet, mert történetesen, ha az illető azt mondja az E-Wall-ra, hogy vígjáték és dejó, jobban tesszük, ha meggyőződünk az illető személy megbízhatóságáról, mivel csak azt felejti el közölni, hogy ez szintén valami animációs baszás, na nem a szó szoros értelmében.

De igazából csak egy a lényeg, hogy kizárólag olyan filmmel próbálkozzunk, amihez bonyodalmakba ütközik feliratot szerezni. Ehhez ugyanis fel kell keresnünk az összes feliratot közzétevő szájtot, különösen azokat, ahol egyből belőnek minket az IP-nk alapján és örömmel tájékoztatnak arról, hogy a szájt jobb hasábján, valamint a képernyő alsó és felső részén - a fekete csík helyett -  kissé hiánytalan öltözékben és enyhén természetellenes testhelyzetben elhelyezkedő ledér hölgyek is a mi városunkból származnak. Néhol ezek a hölgyek vörösre festett körmökkel, igaz kissé mechanikusan, de majdnem orgazmust színlelve kényeztetik magukat premier plánban. Én kevésbé, de a férfitársadalom idetévedő része pedig nagy csodálkozással teszi fel magának a kérdést, hogy vajon ő még hogy hogy nem futott össze egyetlen egyszer sem ezekkel a hölgyekkel sem a sarki boltban, sem a cipőüzletben, hiszen az ő városából valók. Vagy talán csak bolt mellett a sarkon kellett volna keresni őket? Dehogy. Feliratot nem kellett volna keresni.

Szólj hozzá!

Címkék: torrent feliratok pornó reklám új mozifilmek

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr79833999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása