HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Atom

2008.11.16. 19:43 :: A Ligeti

Igen, sejtettem valami ilyesmit, hogy kedves Villám barátunk időközben nyakára hág /na nem vmi nőnemű lényeknek, lásd péklapáttal tarkónbaszás/ a még meg nem kapott eu-s pályázati pénzeinknek, anélkül, hogy a valós feladatra koncentrálna és reprezentatív jellegű méréseket folytatna- most épp az új mértékegység szabványosítása területén, nem beszélve a halogatott konferenciánkról, amelynek ismét új időpontot kell találni, mivel az egyik résztvevő -és az nem én vagyok-megint egyéb elfoglaltságot talált, azaz közelebbről ismerkedik  anyanyelvünk néhány rejtélyes eredetű szókapcsolatával, konkrétan a "tajt" és a "részeg" szavak etimológiáját és egymáshoz való viszonyát vizsgálja. Időközben felmerült a gondolat, hogy már lassan profilt váltunk és sokkal népszerűbb témákat fogunk testközelből vizsgálni, de hát nem akarjuk elvenni semmiféle alkoholblog (folyékony)kenyerét. Maradjunk az unalmas, hétköznapi szopás témánknál és a szopóálarcunknál. Vagyis nekünk nincs. Vagy nekem legalábbis.

Néhány évvel ezelőtti emlékeimre hivatkozva- na nem kerültem szorosabb kapcsolatba ezzel a jelenséggel, ami azt jelenti, hogy nem is volt olyan szoros az a gumiizé, mint amilyennek látszik...:) - nah tehát pár éve, amikor még néhány unalmas este néztem tv-t, egyszerre több filmet is szinkronban, átkapcsolásos üzemmóddal egy belsőleg erősen sérült távirányító segítségével, amelynek így ezáltal erősen rapszodikusan (nem) működött a léptető funciója. A csatornakiosztás is olyan ötletes módon valósult meg, hogy a 4 film közötti léptetés közben egészen véletlenül legalább három pornócsatornával kellett konfrontálódnom a késő este folyamán. És ugye véletlenek már pedig vannak, a távirányító minden rázogatás (az alkatrészek véletlenszerű manuális összerendezése) ellenére pont egy triviális, lerágott csontként ható, tucatfelállásnál kezdett sztrájkba, azaz nem volt hajlandó semmiféle léptetésre, így meredten néztem a fekete bőrmaszkba öltözött fiatalembereket, akik ezen kívül talán még parfümöt viseltek jobb esetben. Alapos szemrevételezés után a maszk leginkább egy I. világháborús gázálarc és egy rágó szájszerv keverékére hasonlított, és egy Rammstein koncerten semmiféle feltűnést nem keltett volna lángszóróval és hegesztőpisztollyal kiegészítve. Gondolkodtam is erősen, hogy igen, micsoda praktikus viselet ez dugás közben  az atomkorszak fenyegetettségét átélő nemzedék számára, akik átélik, milyen is egy betonszarkofuck árnyékában élni. Mit élni. Dugni. És ugye, mindenre fel kell készülni.

"Szia, ma este örülnék ha kielégítenél orálisan. Akkor vedd fel ezt a szopóálarcot :). – mert baromi ronda vagy -. Azért amelyik nővel ezt meg lehet csinálni, azzal is elbeszélgetnék :)." - Szia. Miből is gondolja bárki is, hogy a szopóálarcot nőknek találták ki? Esetleg nem lehet, hogy uniszex? És nem lehet, hogy megvan a megoldás a szopni nem akaró hölgyek számára? Igen talán egy kulcsszó is elhangzott, hogy mi is lehet egy ok: "finnyás". Bizony. Hogy mit nem vesznek a szájukba. És mit nem. És hogy ha nem jön be a pasi, akkor nem is szívesen egyáltalán. Esetleg nem lehet, hogy a szopóálarc kifejezés arra utal, hogy ha a férfiú felveszi a fejére az álarcot, akkor a szopni nem akaró hölgyek motívumai elől elhárul minden akadály? Hm...És nem csak a nők lehetnek rondák? Hm...

A továbbiakban előszeretettel boncolgatnánk párkapcsolati (?) finomságainkat, de most már rátérünk a rég várt skálákra- ha még marad valami a pályázati pénzekből.

/Igazából meggazdagodhatnánk a szinte már kötelezően elhelyezhető(-endő) reklámokból, amivel a blog.hu sakkban tartja, és a népszerűség lehetőségének megvonásával zsarolja az ártatlan, naív bloggereket, de erőteljesen tiltakozom Benke Laci bácsi ellen, aki leginkább tejföl fogyasztására buzdítja olvasóit, ami önmagában is ijesztő - sör helyett tejfölt fogyasztani - már ha Laci bácsi önmagában nem lenne elég ijesztő. És ne is beszéljünk a többi elmés hirdetésről. És kijelentem, ha reklámokat fogunk feltenni az oldalra, akkor nem is fogom olvasni se gátlástalan blogunkat. Pont./

2 komment

Címkék: rammstein tajt ronda nők benke laci bácsi

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr100772410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rendszeres olvasó 2008.11.17. 20:07:41

Szerintem a szopóálarcot bizonyosan "kézműves foglalkozás" - úgymond "bőrözés" - keretében készítik.

Remélem maradandó károsodást nem okozott a távkapcsoló meghibásodása A Ligetinél!

A Ligeti 2008.11.17. 21:20:01

Közeleg a karácsony, igazi eredeti ajándék lehet, de ha máskor nem, ideális farsangi viselet, vagy Mohácson a busójáráson is hordható, tehát még ki is lehet jól használni. Sőt esőben is kiváló, a frizura jobban tart.

Maradandó károsodás? Azért nem rázott ám:)
Site Meter
süti beállítások módosítása