HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Az aberráció mint olyan- bevezetés

2008.10.14. 22:05 :: A Ligeti

Mivel Villám barátunk az utóbbi időben nagyfokú feledékenységben szenved, amely állapot egészen véletlenszerűtlenül hozható összefüggéstelenségbe a nagyfokú alkoholfogyasztásával, amit ő minden bizonnyal cáfolna, bár fogadkozása, miszerint no more unicum és najó, azért kis sörözgetés belefér, de hogy egész éjszakák kiessenek, és még ráadásul pornó se nincsen már, azzal le kell állni (vagy fel?), bár lehet, hogy minden idejében a UPC-nek fogalmaz felháborodott panaszleveleket- nos ezen jellegű feledékenysége miatt egyszerűen elfeledkezett gátlástalan blogunkról és inkább gátlástalanul alkoholizál, azaz szüntelenül kérdezgeti, hogy "alko hol", így kénytelen vagyok a hozzám legközelebb álló topicunkat fejtegetni, konkrétan a szexuális skálánk harmadik, azaz az aberráltság tényező egyes kritériumait egészen közelről, mondhatni testközelből vizsgálni.

Első megközelítésben a fogalmak definiálása a legfontosabb, mármint az aberráltság fogalmának tisztázása, amelyet nemes egyszerűséggel inkább "bevállalósra" módosítanék. Vagyis ki mennyire vállalja be az aberrációit. Ha  következő kérdések közül több, mint egyre igennel válaszol, akkor meg kell barátkozzon a gondolattal, hogy az aberrációs skála második harmadában foglal helyet.

A kérdőív hamarosan letölthető lesz ezen oldalról. Addig is az "olyan, mintha leszopott volna egy lovat" illetve a "miért szereti minden nő a gazembereket" című írásunkra hívom fel a figyelmet, amelyek szerkesztőségünkben hozzáférhetők.

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol kérdőív gazemberek gátlástalan aberrált unicum mintha leszopott volna egy lovat

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr97714378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása