HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

UPC: Ugysincs Pornó Cimbik

2008.10.02. 15:21 :: K. Villám

Üdvözletem olvasókáink! Örülök, hogy ilyen nemzetközivé avanzsált az eddig sem kicsi olvasótáborunk :). A tudományos élet rejtelmeit természetesen folytatjuk, meg skálázunk is nemsokára (mindenképpen közös munkára gondoltam), és A Ligeti konferencia felhívásának is eleget fogunk tenni. Ám……, maradjunk most egy picit a szürke hétköznapi földön.

Nem szoktam megvetni az alkoholt, de csak is nagy mennyiségben fogadja be a szervezetem. Sikerült háromszor, szűk egy hét alatt, olyan emberesen leittasodnom, hogy kép szakadás, és a többi vele járó. Ennyi tüzes vízzel, szerintem három vad indián törzset lehetett volna betörni. Jó tanács mindenkinek, amikor már enyhén italos állapotban vagytok, nem kell gyorsan negyedóra alatt meginni egy üveg bort (majd utána sör unikum……, de azt már lassan), mert baj lesz. Szóval az egyik ilyen éjszaka olyan félhárom körül értem haza. Persze persze, elindultunk mi időbe, csak még be kellett menni két helyre. Racionálisan teljesen megmagyarázhatatlan, miért kell matt részegen még két italozó egységet meglátogatni, de olyankor ezt az ember teljesen logikusnak érzi. Szóval haza, kabát le, ásványvíz elő (volt már, hogy sör vagy bor, mert, hogy éhgyomorral mégse feküdjünk le :) ). Egyébként ilyenkor lefeküdni teljesen értelmetlen. Ha az ember becsukja a szemét, a kis manók elkezdik forgatni a szobát, akkor az ember kinyitja a szemét ránéz a tv-re abból a hatodik megáll, megint becsukja, megint forgatják, megint kinyit, hatodik képkocka megint megáll, és ez így folytatódik mondanám, hogy végtelen ciklusban, de nem, mert vagy alvás, vagy hányás ennek a vége. Tehát egy normális spicces ember (matta részeg), leül a kis bőrfoteljába, és bekapcsolja a tévét. Hajnali háromkor. Mit is lehetne ilyenkor nézni? Egyértelmű, hogy pornót. Nyilván senkit nem érdekel hogy a discovery-n, hogyan építették fel a világ legnagyobb hídját. Így hát kapcsoltam is a megszokott DoQ csatornára, régebben Travel, mert, hogy ott éjszaka, biztos valami tuti jó akciófilm megy. Persze abban az állapotban, nem, hogy egy pornófilm nem izgatott volna fel, de egy komolyabb hárem sem tudott volna velem mit kezdeni. És jött a megdöbbenés, valami dokumentum film, a pornó helyett!!!

Kis kitérő. Remélem mindenki emlékszik még, amikor először bejöttek a pornó csatornák. Legelőször, már nem is emlékszem a nevére, milyen csatorna volt. Éjfélkor kezdődött, és hétfőnként meleg nap volt. Ami mondjuk lányoknál engem nem zavar, de nem lányok voltak. Szar ám, amikor egy hetero tinédzser várja, hogy nah vajon ma milyen kis szöszit/barnát fognak……, és erre elkezdi magát két pasi simogatni. Ehhsz. Aztán jött a Private Blue, az volt aztán a beszrás :). Az már tizenegykor kezdődött, nyilván mert sokáig fennmaradt kisebbek is nézhették :). Az olyan volt, hogy kivágták a keményebb jeleneteket. Keményebb jelenetnek számított minden, ami mondjuk a hupikék törpikékbe nem férne bele. Bejött a hölgy kb. féltucat pasi kezdte simogatni, majd mikor bárkinek is bármilye kivillant volna, kép vágás. Aztán erotikus rész. Közeli kép a fejekről ahogy nyögnek. Itt is vágás. Majd befejezés, és csak annyi, hogy a hölgy integet a kamerába, és az arcán látható a féltucat férfi öröme :), de hogy az hogy került oda??? Nah gondolom ezt a csatornát a TV társaság sem gondolta komolyan, és gyorsan jött a Private Gold, majd mostanáig a Hustler TV.

És most ugorjunk vissza. Enyhén spiccesen (akkorra épp majdnem K.O.-val győzött a szesz) ülök a bőrfotelbe, és nincs pornó!!! Nahát ilyen nincs. Gyorsan elkezdtem keresni a csatornákat, de közben elálmosodtam. Áhh, csak egy picit ledőlök az asztalra, úgyis mindjárt megyek, fürdőszoba, átöltözés puha ágy. Fél nyolcig aludtam az asztalon. Utána három napig fájt a homlokomon egy krva vékony csík. Nem tudtam kikapcsolni a tv-t, mert nem tudtam, hogy hova tettem el a tv irányítót. A nadrág közben elnyomta a…… mindenemet. És még pornó sem volt.:).

Aztán persze, megérdeklődtem ám minden ismerősnél, de legjobb kolegám elmesélte, hogy neki sincs pornó csatornája, mert hazament egyszer ittasan, és elkezdte keresni, de nem találta :). Szóval az a kérdésem, hogy nálatok sincs pornó?

Most picit lemondtam az alkoholról, regenerálódni kellene. Persze ez úgysem marad így sokáig.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hustler; private gold; private blue; részeg; ittas; pornó;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr42692615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása