HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Pajzán szerda, kedden

2008.11.03. 22:18 :: K. Villám

„Hát szerintem Villámmal elég eltérő a stílusunk.” Ezt kikérem magamnak. Mert ha, mi egy és ugyanaz vagyunk, akkor a stílusunk sem lehet eltérő. Meg kell nyugtassak mindenkit. A Ligeti és K Villám nem egy és ugyanaz a személy. Stílusbeli különbségek adódnak is. Én csak a zsákutcákban és csak csajok után fordulok meg. A Ligeti pedig pasik után. Sőt, ha valaki még mindig kételkedik, annak azt is elárulom, hogy A Ligeti sokkal jobb csajba, mint én pasiba. (Újhhhh mekkora bóóók, ezért remélem be is ír nekem egy ceruzás kisötöst, zölddel.)
Nah meg én azért lényegesen többet iszom.

Több kutatási területen is otthonosan mozgunk, így párhuzamosan egy másik projektre is szeretnénk támogatást nyerni. A kutatás (munka) címe: Különböző embertípusok grafikus ábrázolásának kidolgozása

Ezt túl rövid, erre sem fogunk támogatást kapni, egy igazi valamire való projektnek legalább három soros címmel kell rendelkeznie :).

Tehát, szeretném mindenki segítségét kérni, olyan jellemzők összeállításában, amik számára fontosak egy kapcsolatban. Illetve olyan jellemzőket amik krvára nem fontosak, sőt irritálóak, de a kedves ellenkező (leendő) partner rendelkezik olyannal. Persze, nem lehet ugyanazokkal a jellemzőkkel minősíteni minden kapcsolatot.
Szóval,mindenki aki venné erre fáradságot, azt megkérném, hogy írjon ilyen jellemzőket. Mint pl. (lehetne külön férfire és nőre, olyan 8-12 db-ot): - szerény; - aranyos; - nagy mellű; - anyagias; - alkoholista; - szőrős orrú; - széles vállú; - hűséges; - krvára anyagias; - sörhasú; - gyengéd; - anti alkoholista; - dohányzik; - nem dohányzik; - horgászik; - szereti a gyerekeket (nem pedofil); - nagy farkú; - undorodik az orális szextől; - kegyetlen jól szopik;

Nah valami ilyesmire gondoltam, csak külön nőre és külön férfira. Aztán ábrázoljuk tudományosan a különböző típusokat, a tulajdonságok alapján. Reméljük a következő bejegyzésben már humor is lesz (de legalábbis szex) :).

7 komment

Címkék: szopás; bók; orr szőr; sörhas; anyagias; nagy farok;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr88748374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Ligeti 2008.11.03. 22:40:04

Hát kérem, ebből én szinte egy szót sem értek, főleg nem, hogy miféle tulajdonságokra gondolt, kedves K. Villám, de főleg, hogy minek, bár ha eddig semmit, de ebben a blogban annyit tanultam, hogy a szop- az nem ik-es ige. de jól hangzik:)
A pályázati pénzek ügyében meg mozgasson meg kérem már mindent.

A Ligeti 2008.11.03. 22:55:20

huh most azt hiszem nagy nyelvészeti vitába keveredtünk, hogy ikes vagy nem. baba szopik, a nő szop. a pedofil babája nem tudom, mit csinál:)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.04. 01:32:10

Ok elhiszem, hogy nem azonos a két személy, de akkor meg mi ez tömjénszag?

A baba miért nem szop?

Az ötlet jó, lehetne ilyen szines-szagos gráfokat, meg más okosnak látszó dolgokat gyártani belőle, és kijönne, hogy aki az olyan nőkre bukik, akik nem csípik az orális szexet, azok borotválják a mellkasukat.

A Ligeti 2008.11.04. 13:05:40

Tömjén? Bizonyára ministráns volt kiskororában:)

A baba szopik- ikesen - vicces, ha nem így használod.

Talán inkább az derül ki, "hogy aki az olyan nőkre bukik, akik nem csípik az orális szexet", azok NEM borotválják a...- és máris megoldódott a kérdés.

rendszeres olvasó 2008.11.04. 20:45:19

vidéki men: Most kéne inkább kételkedned, nagyon "szar a lóba történő visszalapátolása"-szaga van a történetnek. :)

K Villám: Nem reprezentatív kutatás alapján az ideális nő tulajdonságai: néma, szőke, hosszú combú, nagymellű, házias, tökéletes arc és alak, jól és sokszor szop, a partnerét tartja a tökéletes férfinak. :)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.04. 23:57:10

"Talán inkább az derül ki" csak arra próbáltam célozni, hogy olyan összefüggésekre is fény derülhet, amit nem (vagy éppen az ellentkezőjét) gondoltuk(am).

Az én kétségem már eloszlott mint a tömjénfüst. Én bizonyos vagyok, de nem mondom meg miben.

A Ligeti 2008.11.05. 00:08:51

tévedsz, ebben biztos vagyok
Site Meter
süti beállítások módosítása