HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Torkos csütörtök

2008.11.02. 22:12 :: A Ligeti

Kicsit lényegtelen, hogy vasárnap van. Alig teszem ki a lábam, máris mélyebb vizekre evezünk-nek, így már látom, hogy nem kerülhető ki a kérdés. Pedig csak a skáláinknál mertem volna megemlíteni, ehh dehogy, talán csak utalni rá, nehogy felhördüljön a közvélemény. Amely persze megint Federer fekete zokniját kéri rajtam számon. Épp azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy én vajon miféle kereséseket szoktam végrehajtani és mihez hívom segítségül google barátunkat, és bíz elszégyelltem magam, mert ami eszembe jutott, az a gyomorsav túltengés és reflux. És épp most közlik, hogy akkor nem is vehetnék részt egy jó kis díptrótban, akár mennyire is csábító. Hát micsoda mellékhatások. Persze az emberiség már rájöhetett volna, hogy az élet nagy kérdéseire a választ nem blogokban kapja meg, bár mi kizárólag tudományosak vagyunk, esetleg fantasztikusak? De igen igyekszünk azért megfelelni azon elvárásoknak, hogy megválaszoljuk korunk legégetőbb kérdéseit, de azért nem vagyunk "molett punci blog", ezt itt, most, ki is kérem magamnak- és az a gyanúm, hogy ez a téma pont ki fogja meríteni Villám konferenciánkon tartandó előadását a csúnya punci témakörben. Bár már látom, hogy a konferenciát több naposra kell módosítani, mert már annyi témakör van, hogy nem is győzzük. A Ligeti feneke be se fér. Mármint a konferencia egyik előadásába. Talán ott dolgozzuk ki a metódust "pinába élvezni közelről". Ha nem tévedek, ez úgy mínusz x centiről szokott történni. Bár lehet, hogy valaki a sarokból akar beletalálni a szoba másik végében helyet foglaló hölgy puncijába, persze ha nem az általunk is égig magasztalt műpunciról van épp szó. Versenyt is lehetne rendezni, ki talál bele messzebbről a műpunciba.

Nah de nem ez a lényeg. Nyelvészként megközelítve a kérdést, el kell mondanom, hogy  már nagy hagyományra tekint vissza a mélytorok, csak hadd említsem meg az "elszorul a torka", "torokszorító érzés", "torkoskodik", "kacsatömés" szavainkat, amelyek a nyelvtörténet folyamán más jelentésárnyalattal, konnotációval bővültek, illetve teljes jelentésátalakuláson mentek át. A nyelvújítás előtt ezen szavaink még az eredeti jelentésükben voltak használatosak. Tehát ha szeretnénk látni, vagyis helyesbítek, ha egy férfiú szeretné látni, amint szerszáma eltűnik egy nő torkában, de az illető nőnemű lény nem  hajlandó erre a tevékenységre, próbáljuk meggyőzni tudományos érvekkel , esetleg zsarolással, hogy nem is igazi magyar, ha őseink régi tevékenységét nem végzi örömmel. Azt azért ne mondjuk, hogy összehasonlító nyelvészettel is foglalkozunk, mert még félreérti.

A mélytorok egyéb aspektusaira pedig egy későbbi írásban térnék vissza.

 

11 komment

Címkék: ősmagyar torkos csütörtök torokszorítás deep throat

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr30746419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rendszeres olvasó 2008.11.04. 20:37:22

Az már kiderült, hogy a punciízű pénisszel nincs problémája A Ligetinek, node mi a helyzet a klasszikus ass to mouth felállással/fellálással? ;)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.04. 23:58:12

HACCP szerint az nem javallott...

A Ligeti 2008.11.05. 00:04:31

Ezt pont pár napja kérdezték tőlem...próbáltam viccel elütni. Aztán elmagyaráztam, hogy kell csinálni.

rendszeres olvasó 2008.11.05. 09:23:50

És hogyan kell?

A Ligeti 2008.11.05. 10:07:58

prezervatív. anélkül nem. még a legócskább pornóban is/sem. ezt majd Villám is tanúsíthatja, ha megkerülnek az elveszett pornócsatornái:)

A Ligeti 2008.11.07. 07:29:02

De javíthanám magam perverzatívra is.

rendszeres olvasó 2008.11.10. 14:58:22

A prezentatív elmagyarázásból nekem az ugrott be, hogy tele szájjal nem illik beszélni!:)

Miért nem enged napok óta kommentelni, vmi szpemnek minősíti a hozzászólásaimat!:)

A Ligeti 2008.11.10. 17:26:35

Esetleg torkára forrasztja a szót- elég drasztikus módja mondjuk....:)

Be kell pötyögni ezt a kód nyavalyát, akkor nem lehet gond.

rendszeres olvasó 2008.11.11. 17:24:32

Köszi szépen! Eddig véletlenszerűen ütöttem be a kód helyére valamit, valószínűleg óriási mázlim volt cirka 15 alkalommal!:D Lottóznom kellene!

Úgy érzem azon akadt ki, hogy kopipásztáztam a korábbi hozzászólásokból és azt akartam beletenni a kommentembe. Valószínűleg ezért vette szpemnek.

rendszeres olvasó 2008.11.11. 19:02:06

vidéki men: Mert akkor még az ÁNTSZ is megb@sz?:)
Site Meter
süti beállítások módosítása