HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Szopni vagy szopni- ez itt nem kérdés

2008.10.17. 19:24 :: A Ligeti

"A szex az első számú élvezet" axiómát kissé módosítanám, hogy a JÓ szex az első számú élvezet, bár azt hiszem, nem mindenki gondolja ezt így, és hogy én ezt még tovább hogyan módosítanám, azt most nem fejteném itt ki. És amúgy is, lehet, hogy valakinek az az első számú élvezet, hogy kifesse a plafont, mert milyen dolog az már, hogy repedések vannak, rend a lelke mindennek. A második élvezet, mármint jóbarátokkal inni, na igen, de talán lehetne ezt is módosítani vagy fokozni vagy nem tudom, bár most arról nem szól a fáma (fáma szútra), hogy Villám mihez kezdett alkoholizálás után, úgy, hogy pornó se volt, hajnali háromkor egy nemszopásos hajnalon. Akarom mondani nem szokásos. Egy szokásos nemszopásos.

Mert hogy jó kedve kerekedett bizonyára, azt elárulja a péklapát. És az aberrációs kérdőív egyik  kérdéseként bizonyára szerepeltetném, hogy "alkoholfogyasztás után baszna-e mindenkit tarkón péklapáttal"- amely tevékenységet nem részleteznék, mert az már a tömény pornográfia határát súrolná, főleg ha belegondolunk, hogy rendkívül nagy önbizalmú férfiak lazán csak péklapátnak is hívhatják nemes szervüket, és főleg nem kívánnám részletezni az illető (hagyományos esetben) hölgy látványát. Ha pedig valaki úgy válaszolja meg a kérdést, hogy "alkoholfogyasztás nélkül is", akkor a skálán előkelőbb helyet foglal el. Egy másik kérdés pedig: "Zuhanyozna-e 40 éven keresztül a munkatársaival úgy, hogy megosztja legintimebb dolgait" -és ebben az esetben Ön nem fotós egy ismert férfi magazinnál... Az aberrációs skála elkészítését kizárólag az a tény akadályozza, hogy bármelyik kérdés igen pikáns, mondhatni felkavaró, jobb esetben túlfűtött erotikus felhangokkal rendelkezne, és semmiképpen sem szeretnék senkit ilyen jellegű izgalmaknak kitenni, és a szerző a felelősséget sem vállalná az esetleges következményekért,  másrészt pedig A Ligeti semmiképpen sem kerülhetné el az erős szubjektivitást. A sziklán való szeretkezés nem gondolnám, hogy szót is érdemel, kivéve, ha ez nem nekilökés a sziklának után, álló helyzetben történik. Esetleg az illetőt odakötik a  sziklához és megvárják, míg jön a dagály. Mindkettő szopás. Utóbbi kellemetlenebb.

Jó, akkor a Villám elhiszi nekem, hogy nem minden nő utál szopni? Sőt. Esetleg még jól is csinálja? Vagy szenvedélyesen? Vagy ötletesen? Vagy őrjítően? Vagy kérdezzem még tovább? :)A Ligeti meg különösen értetlenkedik efölött, mert nem érti, hogy mi itt a probléma. És ha megfordítjuk a kérdést, mi van akkor, ha maguk a  férfiak számára nem játszik fontos szerepet, nem feltétlen központi kérdés és lehet hogy nem is érdekli őket annyira, azaz nem értékelik különösebben. Szóval kettőn áll a vásár, hogy a népi bölcsességek szintjén maradjunk. És azért valljuk be, minek csináljunk olyant, amit nem értékelnek különösebben, kivéve, ha ez a magunk élvezetét is szolgálja.

És hogy miért is jó dolog a szopás és hogy lehet-e rászoptatni valakit, majd a következő bejegyzésből derül ki.

4 komment

Címkék: szopás péklapát jó szex tarkón baszás szeretkezés sziklán

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr83719117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rendszeres olvasó 2008.10.17. 23:19:22

Ha egy mód van rá, arra lennék kíváncsi, hogy a rousseau-i vissza a természethez elvét - figyelembe véve A Ligeti németországi edukációját is - , az egykor szebb napokat látott Die Toten Hosen együttes "Ficken, Bumsen, Blasen, alles auf dem Rasen" szövege tükrében elemeznék a Tisztelt Szerzők. Egyértelmű, hogy mind "villámnézetből", mind a személyes érintettség okán (beszédes név) érdekes bejegyzés születhet.

Türelmetlen szeretettel maradok tisztelettel.

A Ligeti 2008.10.19. 20:57:55

Sajnos az egykor szebb napokat látott Ligeti inkább Rammstein fan, mint DTH, így sem ligetben, sem máshol, de azt nagyon, szóval majd jelentkezünk hamarosan, TERMÉSZETesen villámgyorsan.

rendszeres olvasó 2008.10.21. 08:58:05

Biztos vagyok benne, hogy Ligeti túloz, mikor azt mondja, hogy egykor szebb napokat látott! Vagy több nap, mint kolbász? Szereti Ön a zsíroskenyeret?
www.youtube.com/watch?v=kawitbXsJIs

A Ligeti 2008.10.21. 15:42:30

Jó, jó, csak hogy mindenkit megnyugtassak, költői túlzás.
Kolbászt ebben a blogban emlegetni kész életveszély:)
"Schwuuuuuuleeee Mädchen" meg régi kedvenc, huh, már rég hallgattam, köszönöm.
Site Meter
süti beállítások módosítása