HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Műanyag

2008.09.05. 22:22 :: K. Villám

Valamelyik nap fejembe ötlött, a régi szép idők éjszakai tévézése. Ez még akkor volt talán amikor nem voltak pornó csatornák, de erre nem esküdnék meg. Az adót itt most nem említeném meg, persze, ha érdekel valakit szívesen elmondom. Történt ugyanis, hogy az ember nem tud aludni, vagy sörözésből ér haza éppen. Ilyenkor tévézik. Az első esetben azért, hogy elálmosodjon, a második esetben, hogy be ne csukja a szemét, mert azok az átkozott manók (róluk majd írok később) elkezdik forgatni a szobát. Szóval tévézés éjszaka, kapcsolgatás, míg nem, az ember megtalálja ezt az adót (mondom ennek már jó pár éve), és rácsodálkozik. Nőknek, férfiakat helyettesítő szexuális termékeket árulnak, tv-shop szerűen. Egy szépen búgó hangú nő (bár nem értem, nőknek miért nem férfi hang árulja a mű..fszt :) ), elkezdi bemutatni a mű hímtagokat. És mesél róluk, én imádtam hallgatni, beszartam a röhögéstől először, de aztán (persze többször néztem) láttam milyen sokféle van, és elagyaltam azon, hogy ekkora igény lenne rájuk? Az egészen pici rózsaszínűtől volt a baromi vastag több mint harminc centisig minden. Elemes, elemnélküli. Nyomatékosan felhívta a figyelmet a hölgy minden harmadik mondatában, hogy higiéniai okokból felbontott csomagolású terméket nem áll módukban visszavenni :). És ez ment, órákon át, vagy csak tér-idő nyúlt meg egy kicsit, pár sör hatására. Szóval ekkora igény van a műbráner iránt. Persze játékeszköznek, szexuális élet felturbózására biztos jó, de aki pasi helyett használja……, mondjuk azt is megértem, ez mégsem iszik, és nem fingik a takaró alá.

 

A fentiekkel semmi bajom egyébként, biztos mert férfiből vagyok, szóval műbráner ide vagy oda, használja aki akarja, egyedül, vagy akivel akarja. Nah de, megjött a hideg zuhany. Férfiaknak is elkezdtek ajánlani, és itt a baj, hogy nem tudom pontosan, hogy mit, de úgyérzem nem is akarom megtudni. Ilyen pici hengeres valami volt, szépen be is mutatta, gyakorlatilag úgy vettem ki, hogy a műcerka párja, műpunci. De, hogyan működik? Picit elszörnyedtem. Én mozgok rajta vagy ő rajtam :)? Nemtudom, hogy a guminő és a műpunci között hol a határ :). Szóval ott ajánlgatta ezt az izét, és olyan fura az ember fia simán el tud képzelni egy csinos csajszit műcerkával játszani, khmmm igen-igen izgató látvány az. Azthiszem a legtöbbünk fejest ugrana harmadiknak, hátha féltékennyé tudná tenni a vibrit:). Nem véletlenül van ám szerepe jópár pornófilmben is. Nah de, én nem tudom elképzelni valahogy ezt a hengeres műpuncit, sem a használatát, sem, hogy valaki erre izgul. Persze, mindadig nem perverzió amíg a másiknak örömet okoz és nem rosszat. Főleg nem perverzió, ha az ember egyedül csinálja :), de nekem ez akkor is annyira furának, idegennek tűnt. Ráadásul mi van, ha kipostáznak nekem egy frigid műpuncit :)? Nah végül is, én ezen picit elszörnyedtem, átgondoltam, de azthiszem ilyennel nem nagyon lehetne engem felizgatni. Aztán hagytam, hogy az alkohol átvegye az uralmat picit fölöttem, és álomba szenderültem. Másnaposan meg azon agyalok, hogy mi a faszért nézek én hajnali fél háromkor, vibrátorokat, meg műpuncikat :).

 

Szólj hozzá!

Címkék: vibrátor műfasz; műpunci;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr25650499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása