HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Szabadítsátok ki A Ligetit

2008.07.21. 23:06 :: K. Villám

Hehe. A nem eu-konform Szent Villám cseppekről még ejtünk pár szót :). Meg a hiszti és az orális szex közötti kölcsönhatásról is. 

Viszont!!! Örülök, hogy küldött volna SMS-t, sőt, de A Ligeti eltűnt. Nem kicsit, nagyon! Én küldtem neki SMS-t, (Persze nem nyugatra távozott disszidensként :). Én kalandvágyból itthon maradtam.) meg e-mail-t is. Nem ír, nem válaszol. Cserébe eltűnt. Igen igen hiányzik, és aggódni is kezdek. Esetleg valami titkos hódoló hódította épp odakint, valami jóféle füves sütivel, vagy nem tudom. Ugye előkerül gyorsan, régi zseniális cinikus humorával. Egy egész nép akarja.

Szólj hozzá!

Címkék: eltűnés; a ligeti; eltűnt személyek;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr86579104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása