HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Másnap

2008.07.02. 22:37 :: K. Villám

Nah jó persze, csak erős cinizmusból mondtam ezt a ne vigyünk bele érzelmet dumát. Érzelem nélkül én még nem tudom milyen. Bár erre mondaná egy jobraátom, hogy egy egészségügyi dugásra mindenkinek szüksége van, ha éppen hiánygazdaság van.

Nah elég az hozzá, hogy kegyetlenül sikerült leittasodnom, leittasodnunk. Négy emberre fogyott el 23 liter sör, meg szolídan 7 dl Unikum. Rettentő élvezet, figyelni, vagy visszaemlékezni (már amennyire tud az ember), hogy milyen témák pattannak fel négy férfi agyából, ha hagyják magukat különböző bódító szereknek :).  Ezeket még most egyenlőre meg sem osztom itt, annyira friss az élmény.

Szexre meg visszatérve, illetve el sem tántorodva onnan. Érzelem, érzelem, fura egy dolog ez. A baráti körömben is ismerek olyat aki simán tud érzelmek nélkül „szeretkezni”. Jóképű srác a csajok kedvence, és mindenféle gátlás nélkül megoldja. Viszont lányt is ismerek ilyet egyet. Meg is mondta, az épp aktuális pasijának, hogy ne csókolj meg, nem csókolózunk, nem vagyok beléd szerelmes. Mondjuk ő nem egy manöken alkat, sőt néha kimondottan nőietlen, én mégis csípem a stílusát.

Szóval az érzelmek miatt A Ligeti szerint sok minden plusz lehet a szex-ben. Én már nem is tudom h mit higgyek. Talán egy értelmes szex-ről szóló párbeszédre lenne szükség, pont olyan lelki nyugalommal, mint mikor a reggeli kávéról mesélsz. Erre a nők nem képesek, vagy nem találkoztam még ilyennel, vagy egyszerűen csak álszentek. Ez a mai bejegyzés elég kis szolídra sikerült. Megígérem holnap visszatérünk és lesz szappanízű kuki meg punciízű kuki ismét. És megbeszéljük a mi zavarja a férfiakat (engem) :), de nagyon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr10550369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása