HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

A fallosz mint isteni dolog

2008.06.24. 23:54 :: A Ligeti

Hát akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba, annál is inkább, mivel A Ligeti épp jeges vizzel hűti magát a sok sör után, állítólag ez jót tesz gyomorégés ellen. És indítana is rögtön egy tézissel, esetleg axiómával, hogy az erotika a szopásnál kezdődik. Magyarul nem erotikus feküdni, mint egy darab fa, esetleg terpeszkedni, mint a nagy al-hehe-föld. Nem kívánnám most a szexusból fakadó különbségeket felvázolni, hogy a férfiak számára miért evidensebb és még átlag esetben is vonzó a női testrészek szájba vevése és azok kényeztetése, a vizualitás és hasonló, és hogy a nők meg alapból élvezik, ha egy sötét szobában hozzájuk érnek, mert ezek tények, de próbáljon mindenki túllépni egy sötét szobán. És igazából semmi jelentősége az ízének meg a kolbászos tojásrántottának és annak sem, ha valaki sok sört iszik, akkor a spermája keserű lesz, nem ez a lényeg, hanem az, hogy meg kell tanulni élvezni a sör ízét. Még sperma formájában is. Nem kényszerből meg kötelességből. És ha valaki, abban a tudatban, hogy a partnerének kellene ilyen jellegű kényeztetés, kurvához küldi a szíve választottját, hát megérdemelné, hogy a szíve választottja, szívemszotty rómeó ráérezzen arra, hogy miféle jó dolog is egy kurva kezei közé, akarom mondani szája vagy lábai közé kerülni, és soha ne vágyjon másra, mint erre az érzésre. Persze ez sem a lényeg. Az érzelem fontosabb. Hogy akarod-e őrjíteni. Vagy megelégszel valami középszex-szel. Vagy olyan nagy az érzelem, hogy elég a kisujja. Persze jó helyen. :) Vagy nem tudod fékezni a fantáziádat.

A szoktatás. Első lépés: célozz. Mármint célozgass rá, hogy térdeljen le és szeressen. Jobb esetben magától térdel és szeret. Najó.

De most mi is a feladat? A Ligeti magát győzze meg, hogy isteni dolog a fallosz?

Nem. Egyelőre azon gondolkodik, hogy mi is az a pippolino.

Szólj hozzá!

Címkék: fallosz keserű sperma térdelj le és szeress

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr24538054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása