HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Miért szeretik a nők a gazembereket

2009.02.22. 14:32 :: A Ligeti

Eredtünk nyomába a kérdésnek. Természetesen a magukat rendes, szélsőséges esetben szolíd, még szélsőségesebb esetekben sármos,  jólelkű, az őszinte érzelmekben (még) hívő, rendezett életkörülményekkel rendelkező, megértő  férfiúnak mondott, társadalmunk jól szocializált egyedei szeretnék tudni erre a választ. Konkrétan, hogy az általuk kiszemelt vagy éppen még kiszemeletlen hölgy miért azokat a férfiakat választja hódolatuk tárgyának, akik mások által rendetlen, szélsőséges esetben durva, még szélsőségesebb esetben ronda, gonosz, a nőket csak kihasználni vágyó, rendezetlen életkörülményekkel rendelkező, arrogáns és önző egyedeknek mondott embertársaink. Villám értelmező szótára szerint röviden: bunkó parasztok.  Tehát valaki minél prosztóbb módon bánik a nőjével, az annál jobban belébolondul. Elméletünk /tapasztalatunk egyenes bizonyítására a következő honlapon talált bölcsességek szolgálnak megdönthetetlen érvekkel.

1. Első lecke: Hogyan kezdjem ?

"3.) Otthon gyakorolnod kell a tükör elõtt menõ szövegeket és ezt olyan szinten elsajátítani, hogy el tudd hitetni a csajoddal, hogy te tényleg egy gentleman vagy pl. " Kedves Asszonyom, tudta, hogy Önnek van a világon a legelbûvölõbb szeme, Ha Aladdin még élne, könyörögve esedezne Magácska kegyeiért!". Lényeg az, hogy bármilyen dicsérettel illeted a hölgyet, be kell vallanod, még te is elérzékenyülsz és jól is esik, ha megdicsérnek vagy megdicséred Kántort."

Tehát az elején nem árt magunkba bolondítani a  hölgyet, leginkább szép szavakkal, mint a "Dorka, Dorka, a te szemed a legkarcsúbb a világon"- ez biztosan használ, főleg, ha elhitetjük, hogy őrülten szerelmesek vagyunk. Utána már bármit megengedhetünk magunknak, mint ahogy az alábbi jótanácsok ezt igazolják.

4.) Esetenként, persze már mikor zajlik a pakolás, el kell engedned egy pár férfiasan erõszakos káromkodást, ez tiszteletet és alázatot ébreszt a nõkben a férfiak iránt, sõt esetenként még jobban felizgatja õket pl. " a mocskos kurva hétszázát te büdös kurva, vagy Hogy a faszomat kapnád be te parasztkurva, vagy szétbaszom az arcod, ha megmukkansz." Tudom, nagyon trágárnak hangzik, de ez együtt jár a férfias magatartással. Fontos, hogy mikor káromkodsz fizikálisan is kell éreztetned a nõvel, hogy te vagy az erõsebb, ilyenkor ne túl erõsen, de érezhetõen szorítsd meg a karját, húzd meg a haját, picit pofozd fel.

Legyél tehát kibaszott trágár, ez a bölcsész széplelkeknél roppant hatásos.

Második lecke : "Bemelegítés után"

"7.) Ha véletlenül úgy alakul, hogy együtt alszol a csajjal, de még nem pakoltok, mikor már elaludt a csaj vedd elõ a töködet, állj a csaj felé és körözz a faszoddal, úgy hogy a csaj arcát nézed és szugeráld, meg találj ki egy külön kis rituálét imával, amit ilyenkor mormolhatsz pl. enyém leszel te csaj, a tököm széttipor egyhamar, vagy nyílj ki szezám a faszomnak, hagy legyen jó napja a kis tökfilkónak. Arra vigyázz, hogy erõsebb káromkodás vagy szidás ne legyen az imában, mert az ellenkezõjére is fordíthatja a rituálét pl. hetekre elernyed a tököd, megvakulhat vagy kómába esik hosszabb idõre."

Csak vigyázz, nehogy a csaj az orgazmus színlelésén kívül az alvást is színlelje, mert akkor  jól tarkónbasz egy sodrófával és akkor nem csak a tököd ernyed el és nem csak hetekre.

Harmadik lecke : "Szerelempróba"

"9.) Néha meg kell bizonyosodnod arról, hogy a csajod tényleg szeret-e vagy csak szimulál. Ilyenkor a következõket teheted, ha próbára akarod tenni. Ha megbántottad, szelíden menj oda hozzá, fogd meg a kezét és parancsold, hogy csukja be a szemét, mert meglepetést akarsz neki adni. Miután becsukta nyisd ki a tenyerét, mintha bele akarnál helyezni valamit és jó emberes módon köpj a tenyerébe. Ha szeret, akkor felnevet és megcsókol, mert a nyáladat nem csak csóknál, de mindenhol szereti, ha cirkuszolni kezd akkor kurva és nem szeret.

11.) Ígérd meg a csajodnak, hogy te készítesz neki reggelit és mikor kiér a konyhába, jól láthatóan a faszoddal kavard meg a teáját vagy a tököddel kend rá a vajat a pirítósra. Ha elneveti magát a látottakon, akkor fülig szerelmes, ha azt mondja paraszt vagy, akkor egy piszkos ribanckurva."

Fontos, hogy ezt jól láthatóan műveld, például a forrásban lévő, értsd 100 fok celsiusos teával. A hatáson biztos halálra neveti magát.

Negyedik lecke : "Tûzvonalban"

"15.) Tégy egy ál-dúckötést a faszodra és a csajodnak mondd azt, hogy mikor takarítottál véletlenül ráesett az Emberiség Krónikája. Magyarázd meg neki, hogy most sokáig nem tudtok majd szórakozni menni, inkább hívja meg a barátnoit hozzátok. Ha sikerrel jársz és a barátnok eljönnek, mikor O kimegy teát készíteni sunyizz be a vendégszobába és kérd meg az egyik barátnojét, hogy azonnal cserélje le a dúckötésedet, mert vérrög keletkezhet a töködben. Mikor elkezdi, amennyire csak tudod állítsd fel a faszodat, majd mikor meglátja a barátnõd, mondd meg neki, hogy küldje el ezt a két kurvát, mert le akartak cumizni. Ha azonnal kivágja õket, te vagy álmai férfija, ha a barátnõi mellett érvel, egy mocskos-nagy-repedtsarkú-kurva.

16. Ha már összemelegedtetek, de nem mered bevallani neki, hogy le akarod szopatni, legjobb próbatétel a "pecázás". A legtöbb csaj szereti, ha játékosan vezetik rá õket a lényegre, tehát hívd el uszodába, majd 4-5 hossz után, mikor már jól kiéhezik, kérd meg, hogy bukjon már le a víz alá, mert kiesett a kabinkulcsod és te nem mersz olyan mélyre lebukni, majd mikor lemegy vedd ki a faszodat a víz alatt és lóbálgasd, mert így a csaj számára úgy hat, mint egy csali, majd mikor jön felfelé ragadd meg a nyakát és kényszerítsd szopásra.
Ha ellenkezik és csapdos, akkor adj neki egy kokit.

A jótanácsok szerzője nagy valószínűséggel csak fent említett módon került kapcsolatba az Emberiség Krónikájával.

Egyébként no comment. Miért? Szeretik a nők a gazembereket?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr25958410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása