HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Nagy karácsonyi dugás avagy földről nyaljuk a metaxát

2008.12.26. 21:04 :: A Ligeti

Ha most teljesen átvennénk a médiában elterjedt jó szokást, és még a bulvárt ki se ejtenénk, nehogy megkövezzenek, hogy a reklámban beharangozzuk a hangzatos címet, majd a bemondók ezt többször elismétlik, hogy majd a reklám után ez fog következni, vagy pedig a blog.hu apukája, az index címlapján nagy kék betűkkel villogtatják ezt a nagy dugást, amire mindenki felkapja a fejét, még az is, aki már belekábult a nagy semmittevésbe (semmit evésbe) meg beiglievésbe, és amikor valaki tényleg ráharap a csalira és tényleg elolvassa a cikket és meghallgatja a hírt, az rájön, hogy nem is erről van szó, illetve már azzal az egy mondattal mindent elmondtak a bemondók és nincs már újabb információ- nos, akkor így kellene eljárnunk.

Tehát ekkora összevisza dugásra még nem volt példa karácsonykor. De még hogy miféle következményei lettek. Mindenki dugott összevissza. Aztán a nagy összevissza dugások után pedig a metaxa felnyalása a földről. Talán ilyen esetekre felkészülve nincs padlószőnyeg a nappaliban, hogy egyenes adásban lehessen onnan felnyalni az *****metaxát, illetva rózsaszínű műanyag kelesztő tálból hörpölgetni azt. (Talán majd valaki egyszer rákeres a "hörpölgetni" archaikus szavunkra, vagy nyelvész józsi taglalja, mint szexuális töltetű szleng)

Ezen felcsigázó előzmények után most már következik a valódi információ is, amit a reklám után megtudunk: Ezen karácsonyon sikerült a legkülönbözőbben, legváltozatosabban, legizgalmasabban dugni a lakás legkülönbözőbb részeiben, például mindenféle szekrényekben a ruhák között, de még az asztal alatt is, sőt a könyvespolcon (!) a szekrényben pedig a szexi csipkés harisnyák között, és az már egészen mellékes és lényegtelen információ, hogy a karácsonyi ajándékokat. Például úgy, hogy azóta se kerültek elő. Az én ajándékom azóta se, merthogy én nem kaptam semmit. De reménykedem, hogy majd karácsony után előkerül valamelyik fiókból, hadd vígasztalódjam.

És a metaxát tényleg a földről kellett nyalni. Felmosó mopsszal. Mert valaki felrúgta, így széttört az üveg, és az előzetesen általam gondosan légmentesen celofánozott (mondtam, hogy jóstehetség vagyok) üveg tartalmát még megmentendő, az egy tálban került elhelyezésre, így tálból voltam kénytelen megmenteni a nedűt, mint mentsük meg a föld bolygót akció. Mentsük meg a maradék metaxát. Mert ugye az ötcsillagos nem karcos, mint szakkifejezés.

Bulvárhírek vége. Ne higyj az indexnek. Ez a tanulság. Meg hogy azonnal rakd el a metaxát vagy 2 méter magasra.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár metaxa nyelvész józsi nagy dugás csipkés harisnyák

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr100843039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása