HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Közérdektelen

2008.12.11. 10:14 :: A Ligeti

A blog nem vész el, csak átalakul- ha már tisztára tudományosak vagyunk, de legalább annál népszerűtlenebbek. Mivel sem konferenciánkra, sem átalakuló ülésünkre nem került sor mindezidáig, azt kell feltételeznem, hogy Villám a legrendetlenebb állapotra törekszik és a főtétel helyett főtt ételekkel tölti idejét. Pedig már mindenki várja a bevezetés a gráfelméletbe című előadásának kivonatolt változatát, valamint annak bizonyítását, hogy bizony, bizony....de a nagymellű szexőrülteket majd ő kifejti, én kevésbé vonzódom hozzájuk. Sőt. Tehát várjuk.

Közben bebizonyosodott, hogy vagy jóstehetség vagyok, vagy pedig a lentebb említett "Fogd a nőt és dugd" vagy hasonló című, nagysikerű délutáni matinéműsor szerkesztői írásainkból merítik kérdésfeltevéseiket, mert a mai adás beharangozásakor a három zárójeles, abszolút délutáni ötórai teához illő körkérdés egyikét emelték ki, ezáltal is a felvilágosodni vágyó nézősereg figyelmet magukra irányítva, mely szerint konkrétan "Magyarországon a nők hány százaléka színleli az orgazmust"- de ők tovább is léptek a merészségben és a délutáni időponthoz igazították pikáns témájukat és kiegészítették azon nüansszal, mely szerint "azért, hogy minél hamarabb elaludhassanak".

És csak csodálni tudom, mennyire az igényekhez igazítják délutáni műsoraik hangnemét, mivel a játékosok nyíltan tárgyalják orgazmus színlelési szokásaikat, így a célközönség, amely leginkább kiskorúakból és nyugdíjasokból áll, szintén sok hasznos információval gazdagodik. Sajnos én nem tartozom a célközönség csoportjába, hiszen délután ötkor nem tartózkodom tv közelében, de ha tartózkodnék, akkor is csak portörlési hajlamaim kiélésére használnám (ami nem létezik).

Pedig mennyire megragadják a lényeget. Pedig még fantázia sincs benne. Sokkal inkább meglepő és eredeti lenne, ha nem a gyors elalvás reményében színlelnének a nők, hanem mert kezdődik a forma 1 ismétlés. Vagy mert menni kell sörözni. Esetleg legyünk túl rajta, hogy mehessenek focimeccsre. Esetleg akkor lehetne együtt is színlelni. Hiszen lényeg az őszinteség, és hogy bármiről lehessen beszélni.

A másik aspektust, hogy egyáltalán figyelnek-e arra, hogy a nőnek van-e orgazmusa vagy nincs, majd a későbbiekben taglaljuk. Inspirációnak természetesen megvárunk hozzá egy hasonló délutáni könnyed kvízműsort.

1 komment

Címkék: alvás sörözés focimeccs orgazmust színlelni

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr11816801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.12.18. 18:14:14

A durva az lehet, ha már maszturbálás közben is színlelik a fent említett hölgyek, mintegy megszokásból.

Valami szar van a palacsintában, mert nem megy rendesen az RSS feed és lemaradtam az új posztokról (majdnem).
Site Meter
süti beállítások módosítása