HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Dugd a nőt és fuss!

2008.11.28. 20:41 :: A Ligeti

Elnézést a kedves olvasóktól, mert nem írunk és azt is színvonalatlanul tesszük - persze mikor először Karinthynál találkoztam a "nyájas olvasóval"- gondoltam, nincs is nyájam, meg amúgy is, mifene dolog, hogy az író csak így direktben meg is szólítja az olvasót és kiszól a könyvből. Mentségemre szolgáljon, hogy több, mint egy hete ádáz megfázás vírusoknak próbálok ellenállni, de hát sikertelenül, amelyek még az agresszív FB-szérumnak is ellenállnak, FB, azaz forraltbor molekulák.

Talán tudok még némelyeket sokkolni, mikor elárulom, hogy nekem volt (hogy most épp hol található, afelől nem rendelkezem ismeretekkel) igazi, névre szóló gázálarcom, szépen, bent a  szekrényben, talán még fel is próbáltam, és még igazi lakcímem is, ahova egy esetleges atomveszély esetén kitelepíthettem volna magam. De hát eddig nem került erre sor, és ha egy lomtalanítás alkalmával előkerül az álarc, feltétlenül kipróbálom és feldobom vele a szexuális aberrációimat, miután most jó ötleteket sikerült kapnom.

Felhívnám kedves Villám figyelmét a szövegértésre, amit úgy oktatnak mostanában mindefelé, és az időhatározók szerepére, mert azt határozottan cáfolom, hogy mostanában pornóközelbe kerültem volna. Így szégyenszemre be kell vallanom, hogy nem tartok lépést a legújabb pornótrendekkel, tehát nem nagyon vagyok képben, amióta sikerült lecserélni a zörgős távirányítót, mint szexuális segédeszközt. (Mellesleg a a KISképernyős grundig márkájú tv-t egy SÍKképernyősre.) DE! És itt meg kell álljak egy pillanatra, mert amikor egyik gyanútlan délután, épp pár percnyi várakozás pillanatában egyik kereskedelmi tv csatornánk legújabb kvízműsorába sikerült bekapcsolódnom (bekapcsoltam és pont ez volt), sokkolt engem az a nagy szexuális felvilágosultság, amit épp délután öt órakor próbáltak velem megosztani. "Fogd a pénzt és fuss". Bizonyára ezt a műsort is uniós pályázatokból támogatják (ezért nem kapunk mi a tudományos projektünkre), mert olyan kérdéseket tesznek fel, amiből még a tuskó magyarja is tanulhat. Mármint el kell dönteni, hogy a magyar lakosság hány százaléka - délután öt órakor - tartja a legjobb dolognak a szexet, szereti az óvszert, és nem cserélnek alsónadrágot, találják izgatónak a tetkót egy nőn (a színleli az orgazmust, nem akarja leszopni a pasiját, kurvákhoz jár a nője mellett- ezeket épp kifelejtették). És kvízműsorunk hősei  mindezt kommentálták is szépen okosan, mármint szubkjektív véleményüket fejtették ki, azaz a vérmes tetkós csaj, aki imádja a szexet, mellesleg kiderül, hogy az IQ-jánál a csak a foga nagyobb, ami kilóg a szájából, mert pl. Vörösmartyról nem nagyon hallott, a tájszólásban beszélő, kissé pocakos tanárbácsi, aki majdnem direktben ezt mondja a tetkós csajnak "ha odamegyek, akkor láthatod, hogy feláll tőled a farkam"- mindezt tájszólásban, de kifejti, hogy miért is nem szereti az óvszert (ezt az EU-s cenzorok kivágják). Mert az EU-ban óvszer kell használni, és kész. Javasolnám, változtassák a műsor címét "Dugd a nőt és fuss"-ra. Amely filozófiára hamarosan kitérnék.

Csak zárójelben jegyezném meg, hogy olyan párbeszédek hangzottak el, hogy a nagyfogú hölgyemény saját elmondásai alapján úgy éri el, hogy a pasik cseréljék az alsónadrágjukat, hogy éjszaka letépi róluk- nos, itt nem kell mondanom, elszabadult az anarchia, és bevallom, Villám jutott eszembe, akinek pont ilyen nő kell, csak azt nem tudom, mit kezdene azzal a sok IQ-val.

Így javasolnám az elveszett pornócsatornák helyett csak nyugodtan nézni kereskedelmi adóinkat fényes nappal.

Bár mostanában inkább egyéb filmekre vetemedtem, és valahogy mindig kiderül, hogy örülhetnének a rendezők, ha a kedves nézők nem kérnének pénzt azért, mert megnézik a legújabb filmjeiket, gondolok itt a Coen fivérek  "burn after reading"-jére, ahol tényleg egy olyan RONDA nőt dugnak, sőt többet is (hogy tudtak ennyi ronda nőt összeszedni), hogy minden képzeletet felülmúl, de még ennél is inkább a fordítók fantáziája, mert megtudom, hogy "ti LÉGYFASZOK"- hogy ez mi lehet, el se merem gondolni, valamint "te FASZNYÍRBÁTOR" - szegény bizonyára magyar vonatkozását fejzte így ki, Nyírbátor település után szabadon", így ezek után  a "te a balfaszok ligájának a tagja vagy" már nem okozott meglepetést.

Egy a közös. Dugd a nőt. És FUSS. Jobban jársz.

 

2 komment

Címkék: pornó ronda nő fogd a pénzt burn after read it gázálarc óvaszer propagálás alsónadrág csere

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr86793793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.12.02. 02:14:51

Ezen én is sokáig töprengtem. Ti. hogy amikor felkérnek egy ronda, dagadt színésznőt, hogy valaki(mi) ronda, dagadt, igénytelen és személyiségileg is visszataszító ántinőt kellene eljátsszon, akkor nem gáz ez neki? És ha utána a filmbemutatón hátbalapogatják, hogy ügyes voltál, jóvan, annyira átjött (Péli B.), akkor az neki jó, vagy rossz érzés.

"Olyan ronda voltál Manyika a filmben, szenzációs!"

A Ligeti 2008.12.02. 16:53:36

Ennek a nőnek nem kellett nagy alakítás. Ez lejött. És mikor a randi végén egy hotelszobába keveredtek, gondoltam, nah kizárt, hogy ez most senkinek nem tűnik fel, hogy milyen arc - és TÉNYLEG nem tűnt fel. Ha kitalálták volna az interaktív filmet, akkor én felhördültem/bekiabáltam/sms-eztem/telefonáltam volna, hogy hééé, hát nincs neked szemed vagy mi?
Site Meter
süti beállítások módosítása