HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Szex a lelke mindennek

2008.10.17. 03:34 :: K. Villám

Ohh így ittasan, de szép minden. Legfeljebb tarkón basznék mindenkit egy pék lapáttal. Ám ez a blog a vidámságról szól, nah meg a szexről. Óhhh a szex. Az életben az első számú élvezet. A második az italozás, jobraátokkal, számomra. Szóval itt nagy tudományos értekezés van kibontakozóban. Érzem én ennek a súlyát, de valahogy egy régi, ám nem humoros mondás ötlött fel bennem:
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont……
És igen a rászoptatás témát is kéne még jócskán boncolgatni. Szerintem nem lehet rászoktatni a nőket. A Ligeti magyarázhatja a bizonyítványát, nyilván ő – aranyosan – védve a női nemet, de nem, nő és nő között is van különbség. Még az én kis gagyi pici tapasztalatom is azt mutatja, hogy aki nem szereti csinálni, az maximum magára erőlteti a dolgot, mert „szereti?” a párját. Viszont akit szereti, akit izgat, az két oktávval feljebb van és még unottan és kötelezőből is jobban csinálja mint az „orálisan prűd” társai.

Mert a sztori igaz. Nagypapa munkatársának története. Ugye az egy másik rendszer, kb. 40 évig tusoltak együtt nap mint nap. Ilyenkor az ember csak megosztja a kicsit intimebb dolgait. A lényeg (és a csattanót szerintem sokan ismerik, az eredetije pedig „tőlünk” származik), szóval  kedves kollega több tízévnyi házasság után, gondolt egyet és belemerevedett egy hétköznapi szürke estébe. Asszonynak nem volt más választása (abban a hónapban már másodszor, és még 26.-a sem volt), szóval aláfeküdt emberünk alá, hagyta magát „megerőszakolni”. A nagy szeretkezés alatt, miközben anya bámulta a plafont, megszólalt:
Te Géza, kikéne festeni nem gondolod??? Ebben a percben emberünknek elment a kedve mindentől, és valahogy megromlott a kapcsolat. Nah most gondoljunk bele kedves olvasókáink, egy ilyen nőt rávenni egy őrült orális szexre. Ezt A Ligeti sem gondolhatja komolyan, hogy lehetséges :).

És még a prűdségről egy sztorit. Egyetemi osztálytársnőm, aki egyébként nagyon nagyon…… de olyan furán viselkedett. Míg egyszer kifejtette, hogy ő csókolózni sem szeret nyilvános helyen, mert, hogy az annyira intim dolog. Nah ezen igen elgondoltam, akkor őt könnyű lenne, mondjuk egy elhagyatott sziklás tengerparton éjjel a „bűnbe” kergetni. Mondjuk épp egy arra kialakított sziklán :). Egyébként kevés utazásaim során megfigyeltem, hogy minden sziklát úgy alakított ki az ár-apály építészeti cégcsoport, hogy azon véletlenül pont napközben napozni, éjszaka szeretkezni lenne a legjobb :). Ez már perveruió? Majd A Ligeti ,minősíti. És egyébként az ilyen nőktől lesznek az férfiak alkoholisták (csak a biztonság kedvéért bevágtam pár unicumot meg 5 sört). Nah persze volt több csoporttársnőm. Volt még egy kedves szőke igazán nagyon és jahjjj. Vele jártam(tunk) ebédelni. Ő meg hesszölte nekem a csajokat, mégis amelyik neki tetszik az jó lenne nekem is :), és levezette, hogy hol a legjobb szeretkezni, meg ha fája feje akkor is, legjobb esetben közben elmúlik :). Remélem érezzük a két tündér közötti különbséget.

Szólj hozzá!

Címkék: prűd; szex; géza; tündér; festés mázolás;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr27718124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása