HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Álmaimban Amerika

2008.09.04. 23:10 :: K. Villám

Üdvözletem Olvasókáink! Megkésve bár, de ismét itt. Tudom, hogy már lerágott csont ez a fránya orális bizbasz. A Ligeti szerint egyébként ebben, nincs semmi más csak, hogy ha szeret téged egy nő úgy igazán, akkor megteszi. Lehet, igaza van, de majd ezt ő kifejti, mint a nagymama kötött pulcsit. Persze persze, de van orális szex és orális szex között is különbség. Az egyik a szeretetből csinálom, szolídan, vagy a másik (az is lehet szeretetből) a gátlástalan……

Rövid kis magyarázatra szorul, egy igen gyenge poénom :). A szextelefon. A szextelefon az amin nagyobbak a lyukak. Csak nőknek adnak rezgőset, férfiaknak vákuum szivattyús kivitel kapható. Bár telefont nem cserélgetünk, de az elővigyázatosság miatt, a vásárlásnál egy csomag óvszert adnak ajándékba. Aki kétéves előfizetést vásárol, annak 3 havi ingyenes pornófilm letöltést is adnak ajándékba.

Éppen most figyeltem fel valami izgalmasra. Amerikai elnökválasztási színház. A legvidámabb barakk, és az őszhalántékú. Az utóbbi (nem tudok szóviccet a nevével, így kár leírni :) ), választott magának (inkább választottak neki) egy alelnökjelöltet. Egy tényleg csinos, talán 44 éves nőt. Ezen a blogon nem politizálunk, kivéve ha szex van benne, vagy Rock ’N’ Roll :).

Azt mondja a híradó, hogy ez a csaj annyira konzervatív, hogy ellenzi a házasság előtti szexet, és az ötödik gyermekét azok után is megszülte, hogy az orvosok (gondolom „idejében”), figyelmeztették, hogy a pici dankóros lesz. Mindezek után, még bemondták azt is, hogy a 17 éves lánya állapotos.

Khmmm, az ötödik gyermekét nem szeretném kommentálni, bár komoly véleményem van, de az messzire vezetne. Viszont!!!!!! A nő lánya 17 évesen állapotos, de nagy hirtelen bejelentették, hogy a gyermek apja elveszi a lányt feleségül. Az a szerencsétlen idióta, nem elég, hogy nagy valószínűséggel egy átpiázott éjszakában gyermeket csinált, most amerika egyik leghíresebb nője az anyósa, aki valószínűleg Guantanamora küldi őt, ha nem hajlandó igent mondani. Házasság előtti szex. Kötelezővé tenném. Kedves anyuka ellenezte, olyannyira, hogy a kislánya valószínűleg el sem merte neki mondani.

Az emberek nagyon sok mindenben passzolhatnak, zenében, művészetben, érdeklődési körükben, és szexben is. Ezek mind különálló dolgok, és a szex közülük nem elhanyagolható. Az a minimum, hogy egy pár kipróbálja, hogy fognak-e működni. Hogy elég, annyi és úgy ahogy, vagy jobban kellene szájjal teljesíteni :), akár. Persze, éppen az is lehet, hogy a nő eszi meg a pasit, megemészti és visszabüffenti. Egyszerűen passzolni kell a szexben is, ugyanúgy ahogy még sokminden másban is, hogy egy pár „jól” működjön.

Ezek után várom, hogy azt is mondja, hogy csak akkor szeretkezzünk, ha gyermekáldást szeretnénk, illetve egyszerűen csak ne védekezzünk. Mert, hagyjuk, ahogy az égiek akarják.

Erre nekem határozott véleményem van. Bár én itt a földön a szent evolúcióban hiszek, de ha mégis az égiek akarták ezt így, akkor miért teremtettek minket olyannak, hogy élvezzük a szexet? Ha azt akarták volna, hogy ne a szex legyen az életünk egyik meghatározó eleme, akkor kurvára nem lenne orgazmusunk, nem igényelnénk orális szexet, egyszerűen csak megszokott időközönként, mindenféle élvezet nélkül, teljesen racionálisan választva szaporodnánk. Ám ez nem így van, élvezzük, bár ezt lehet egy két nő másképp látja, alkoholista agresszív férj mellett :), de valószínűleg mással ők is élveznék :). Úgyhogy tessék csak, tessék, és főleg házasság előtt. Szerintem. Uff :).

 

Szólj hozzá!

Címkék: amerika; szopás; alelnökjelölt; szextelefon;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr9649042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása