HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Orális szexhez alkalmazható női fejviselet

2008.11.15. 13:03 :: K. Villám

Auhhh. Így visszatérvén a való világba. Kábán és elernyedten, elengedtem magam. Gondoltam tátongó űrt hagyok magam után a kocsmákban, de nem. Bár a pincérlány aranyos, ő legalább a borravalómat fogja hiányolni. Egy héten háromszor nagyon komolyan berúgni, hétfőn csak mert szimpla hétfő este van egészen hajnal négyig. Szerdán, szolidság, néhány jager, aztán csütörtökön megint az édes kábulat. Poénkodás, nevetés, világmegváltás, bölcsességek……, meginnék egy jéghideg unikumot közvetlenül a sör előtt, köszönöm aranyos vagy, 15-20 percenként ha erre jársz….. az üres üvegek betétesek, nyugodtan cseréld ki őket. Aztán megint hajnal, pici tündér megáll mellettem  a számlával, hogy ő menne haza (gondoltam én még nem) és hogy miért pont nekem hozta? Sose tudom meg. Kifizettem, majd szétdobtuk.

Örülök, minden pornóGRÁF-nak. Természetesen a tudományos értekezésünkről nem mondtam le. Ugye így józanul végigolvasva a blogunk eheti termését (én innen köszönöm meg A Ligetinek, hogy ilyen jól életben tartotta a blogot, sőt…..), a punciára ki kell majd térni mindenképp. Igazándiból engem a méréstechnológiája érdekel majd, hogyan lehet nem reprezentatív mintán vizsgálni a punci szorosságát. És aki egy picit is foglalkozott már méréssel, az tudja, hogy egy mérés nem mérés, a három átlaga a minimum :). Szóval khm.

Mondjuk én nem nézek pornót, és egy férfi sem néz, a nők pedig nem is tudják, hogy van olyan a világon, csak közben meg a legnagyobb iparág a világon, de nem érdekes. Kb. a fegyvergyártással vetekszik. Hát igen, mindenki csak lőni akar. Szóval én nem nézek, főleg mióta kikapcsolták a pornócsatornát (szegényebb is lett a kulturális életem), a neten pedig alig-alig akad pornó, ugye :). Szóval amikor még néha félénken belenéztem, akkor fenn is akadtam a szopóálracon.
Már megint a szopásnál tartunk :), hiába ez a blog nem tud elrugaszkodni az eredeti témájától. Szóval egy szép kedves szőke hölgynek a nagyon szép száját (torkát?) szerették volna megvizsgálni, mikor egy kis rövidke jelenet után, rágyűrtek a fejére egy hátul zippzáros fekete műanyag szopóálracot. Majd ezek után szájba szexuálták. Mondom épp hogy csak belelestem, és már évekkel ezelőtt volt :). Sok perverziót megértek én. (Ami a másiknak nem fáj), de ezen tényleg fenn akadtam. Mi a biznisz ebben? Az a tutkeráj mikor az ember egy szép arcú hölgy száját kényezteti – nem szájjal :) – és esztétikai élményt is nyújt  (de szépen fogalmaztam) az orális szexen kívül, ahogy a férfi ember a hölgy arcára……
Nah de, egy fekete műbőr lufit dugni, amin csak az orrnak meg a szájnak van lyuk? Így gyakorlatilag bárki lehetne benne. Nah jó ebbe ne is gondoljunk bele. A szopóálarc egy dologra lenne szerintem használható. Nagyon nem szép arcú lányoknak lehetne használni. Amikor jobban felizgat egy szopóálarc, mint maga a nő arca. És ezt elő is lehetne vezetni szépen romantikusan. Szia, ma este örülnék ha kielégítenél orálisan. Akkor vedd fel ezt a szopóálarcot :). – mert baromi ronda vagy -. Azért amelyik nővel ezt meg lehet csinálni, azzal is elbeszélgetnék :).

Persze biztos másra is jó, aki nem szereti ha arcra élvezik. Csak leveszi és tisztaság frissesség. Bár most, hogy így jobban belegondolok, kurva nagy bizniszt lehetne ebből csinálni. Először is finnyás csajoknak egyszer használatos szopóálarc. Fejóvszer. Arcra élvezés, gumi le és kidob. Vagy maszkot csinálni, széparcú nők után. És a feljebb említett kissé előnytelen arcú hölgyekre ráerőltetni. Ohh, ma Sandra Bullockot szopatnám inkább. Holnap meg veszek neked egy Meg Ryan, nem is inkább egy Liv Tyler maszkot.

Jövőhéten két biztos sörözés vár rám elméletileg.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr67770198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rendszeres olvasó 2008.11.17. 20:11:30

Szerintem a szopóálarcos dilemmádra csak a már klasszikussá vált Dupla Kávé remekével lehet megfelelni: "Ha nem tudod, nem fáj".

A Ligeti 2008.11.17. 20:55:47

Igen, az örök dilemmám, ha ronda egy csaj, akkor hogyan kerülnél vele orális kontaktusba, mármint ronda, de szépnek látod, vagy ronda és rondának is látod, vagy ronda, csak nem vetted észre- és ha már közlöd vele, h ronda, de leoralizáláshoz jó- elméletileg persze, szóval hogy is van ez?
Site Meter
süti beállítások módosítása