HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Szembesülés

2008.11.11. 23:22 :: A Ligeti

Hát ez történt. Úgy tűnik, itt maradtam egyedül a nagyfarkú pornószínészekkel. Akik mellett nem lehet csak úgy elmenni. Mármint szó nélkül. Vagy mégis? Az elején az ember mindig ilyesmikről akar írni, mert azt hiszi, ő találta fel a spanyolviaszt és mással nem is történt még hasonló sem. Mármint nem az, hogy egyedül marad a nagyfarkú pornószínészekkel, hanem  hogy mindenféle izgalmas kifejezéssel rátalálnak szerény blogjára. Esetleg lehetne indítani egy keresőkifejezések blogot, ami csak erről szólna. Csak kérdés, hogy mivel találnának rá az elején. Tessék ezen gondolkodni. És minden szíves érdeklődő figyelmét csak zárójelben felhívnám a tényre, hogy intim puncis képet molett csajokról nem áll módunkban közzétenni, lévén, hogy egyikőnk sem üti meg ezt a kategóriát. A kérdést pedig, hogy kinek a legszorosabb a puncia - így, mint egy mértékegység uncia, tehát a punciszorosság mértékegysége az 1 puncia, amit feltétlenül be fogunk építeni a szexuális skálánkba, mégpedig a minőség paraméterbe- egyszerűen megválaszolhatom, hogy nekem, mivel Villámnak nincs is ilyesmije tudtommal. Nem tudom, a japán és egyéb házi műpuncik beleszámítanak-e. Az már mellékes, hogy könnyű úgy megnyerni egy versenyt, ha nincs ellenfél.

Na de kérem. Sok mindent láttam már. Természetesen múzeumban, mert fontos a kultúra. Az amszterdami szexmúzeum igen tanulságos látnivalókkal szolgál. Lehet, azóta a vesszőparipám a hogyan kell leszopni egy lovat című fejezet. De amit most tőlünk várnak, az már tényleg  meghaladja a képzelőerőm.  "Arcra élvezések lovakkal". Hát jó.  Több élvezés több  lóval. Esetleg egy egész ménes?  Egyszerre vagy egymás után? Ahhoz idomított lovak kellenek ám. Ehhez a tevékenységhez melegen ajánlanám előtte eltávolítani a kontaktlencsét, ne kelljen nagyon fehérjeoldózni, mert gondolom, a szemét nem akarja becsukni, hiszen állítólag szép állat a ló. Innentől kezdve fellendülhet az idegenforgalom, és a lóturizmus új tartalommal bővül. Nyugati eu-honfitársaink ezentúl nem Thaiföldre, hanem a Hortobágyra jönnek élvezni a  lóturizmus nyújtotta örömöket. Szembesülhetnek a lovakkal.

(A kérdésre, hogy mi jut eszébe a romantikáról, kishölgy gondolkodás nélkül rávágta: egy fehér ló- a többit meg sem mertem kérdezni, hogy milyen formában, így ezek szerint ma nagyon romantikus témát sikerült megragadnom.)

P.S. Villámnak meg üzenem, hogy jöhetne a gráfjaival, meg skáláival, mert szétpornográfolom az oldalt.

 

 

7 komment

Címkék: romantika szexmúzeum lóturizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr11764404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.11. 23:43:04

"Szembesülhetnek a lovakkal" Nyihihi...

Hát sokáig ment ez a lo.uw.hu, nekem az volt a törés az életemben, soha nem tudtam azután ugyanúgy nézni a lovakra.

Juteszembe akartam neked ajánlani egy remek oldalt forrásmunka gyanánt (ha nem ismernéd):

szopoalarc.hu

A Ligeti 2008.11.12. 18:55:12

szopóálarc- mint ahogy már kiderülhetett, elhatárolódom az efféle tartalmaktól:)

rendszeres olvasó 2008.11.12. 19:33:03

Nem hiába lovas nemzet a magyar.
És 1 puncia az pontosan milyen szoros? Ha lehet szemléltesd példával! Bár kötve hiszem, hogy lenne közös ismerősünk, akinél mindketten teszteltük ezt a tulajdonságot!:)

vidéki men · http://sokallok.blog.hu 2008.11.12. 20:06:28

Kérjél tejgumit a postástól és 8 szor tekerd körbe. Az egy puncia.

rendszeres olvasó 2008.11.12. 20:26:57

Az első számít, vagy azon túl kell nyolcat tekerni?:)

A Ligeti 2008.11.12. 23:03:32

Szegény postás...8-szor körbetekerve (de ez már egy másik téma)
A puncia, mint új SI mértékegység szabványosítása még folyamatban van.

rendszeres olvasó 2008.11.13. 16:19:54

Ha ez lesz a szabvány akkor nem lesz egy nagykorú sem 1 puncia!:)
Site Meter
süti beállítások módosítása