HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

DoQ+pornó

2008.11.03. 22:47 :: K. Villám

Mert, mindig is tudtam, hogy igazam van. A kurva életbe, már a mi blogunkat is elérte a világ válság egyik legnagyobb problémája. Tömegesen keresnek rá, illetve találnak a blogunkra DoQ+pornó kereső kifejezéssel. Milliók keresgélnek elveszve a neten a pornó csatorna után. Pedig én már szóltam. Réges régen, megjósoltam, hogy ez problémákhoz fog vezetni. Sorra dőlnek is be a bankok. Szerencsétlen magyar emberek akik eddig biztonságban érezhették magukat, most fel kell adniuk megszokott életvitelüket. Akik most már hónapok óta értetlenkedve ülnek a tv előtt és nem értik, miért nem következik éjjel tizenegy órakor az angol hadihajók után, rögtön átvezetés nélkül, megszokottan, magától értetődően, az anális szex.
És ezek az emberek zúgolódni kezdtek, pornó csatorna nélkül csak gyűlni, csak gyűlni fog a népben a felesleges, le nem vezetett energia. Aminek előbb utóbb csúnya vége lesz. Annyira, de annyira tudtam. Én megint szóltam.

Szólj hozzá!

Címkék: pornó; upc; doq; világ válság; angol hadihajó kurva;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr90748425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása