HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Szeresd felebarátodat...-na de ennyire?

2008.10.02. 17:36 :: A Ligeti

Miután szembesülnöm kellett (csak semmi pikáns felhang, azaz tükörre vagy arcra izé  élvezés khm) a ténnyel, mi szerint népes olvasótáborunk- erősen nulla felé konvergáló létszámmal- már olyan  vad aberrált szexuális töltetű szavakkal talál ide, mint a kötött pulcsik és a hidegbüfé, komolyan el kellett gondolkodnom, hogy most nagymamáknak tartunk-e levelezős továbbképzést vagy gátlástalan szókimondással tárgyaljuk  azon tájékozott olvasóink felvetéseit, mi szerint "szájba élvezés esetén lehet- e gyerek" vagy pedig a kreatív hobby kedvelőknek "hogyan csináljak műpuncit" témákat. Tudományos rászoptató tanfolyamunkat most nem említeném meg, de ha sikerült A Villám segítségével lefektetni és nemzetközivé tenni, valamint az SI mértékrendszer alapján elismertetni és  szabványosítani szexuális skáláinkat, újra részletesen taglaljuk majd, mint a minőség és aberráció fokozatainak meghatározó eleme. Már nagyon várjuk a skála elkészültét, idáig csak a mennyiség 1-es értékét sikerült fixálni, mi szerint az érintett személy komolyan és túlságosan megizzad két aktus között, kizárólag azon okból, hogy az egyik húsvétkor volt, a másik karácsonykor és közbejött egy hosszú, forró nyár.

 

Ezen bevezető után kapcsolódnék A Villám írásához, aki nagy megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy egy csendes és nyugodtnak nem mondható éjszakán nyomtalanul eltüntek a pornócsatornái. Nekem még azt sem sikerült felfedeznem, hogy voltak/vannak-e egyáltalán, mivel ilyen jellegű igényeim kielégítésére késő éjszaka kizárólagosan vagy a szomszédasszonyt szoktam hallgatni a harmadikról, ehhez mondjuk igen le kell halkítani a tv-t, vagy pedig az éppen aktuális ATP esetleg WTA tenisztornát követem figyelemmel, ahol pornószínészeket megszégyenítő hangeffektekkel szórakoztatják a nézőközönséget.

 

De nem volt ez mindig így. Eszembe jutottak azok a régi szép idők- mondhatnám Villámot idézve- amikor még érdeklődtem a kultúra iránt. Igen. Mert én ilyen intellektuális voltam. És nem a gyerekcipőben járó és abból kinövő pornócsatornákhoz köthetők ezen kulturális megtapasztalásaim, hanem az E-Donkey nevű fájlcserélő progihoz. Fájlcsere. Fujj, ide gyorsan a szoftverrendőrség, fel is jelentem magam gyorsan. Nagyon megörültem az E-Donkey-nak, amikor birtokomba került, ezek után már a nevét sem tudom pirulás nélkül kiejteni, szóval nagy lelkesedésemet az okozta, hogy E-Donkey nemzetközi, főleg német felhasználókkal rendelkezett, így le sem tudom írni az örömömet, amikor kedvenc (német) színészem filmjeit kutatva rábukkantam a legnagyobb ritkaságokra, amelyeket sehol máshol nem lehetett volna megszerezni, főleg nem ékes német nyelven. Tökéletes volt az öröm. Sőt kedvenc német együttesem ritka albumai. Határtalan a lelkesedés. Kicsit lassú, de legalább meglesznek a jó filmek. Juhhu.

 

A probléma csak akkor kezdődött, amikor "A Bukás" letöltése után (két hétig csorgott át az állatja) nagy kulturális nekikészülődés után, kellő ráhangolódással nekiveselkedtem eme nagy mondanivalójú és súlyú film megtekintésének, amikor is a monitoron virgonc állatkák jelentek meg rajzfilm formájában, amelyek csak nem akartak eltakarodni, így pár perc ámulat után rá kellett jönnöm, hogy az általam Bukásnak hitt film nem más, mint a Mackótestvér.

"Liebe deinen Nächsten", azaz "Szeresd felebarátodat "volt a híres Moritz Bleibtreu film, ebből készült kedvenc Heppnerem It's hurting for the first time c. klippje is, így le sem tudom írni azt az eufóriát, amikor elérkezett a pillanat, hogy végre láthatom...

Aztán láttam. Apácával kezdődik. Miért ne lehetne egy ilyen című filmben apáca- gondoltam nagy naivitással és kultúréhséggel. Második filmkocka: apáca gyón. Rendben van ez, apácák gyónjanak, az a dolguk. Aztán apáca részletezi, hogy mit gyón, képes aláfestés. Apáca egy ágyon elővesz egy ... igen, otthon vagyok kérem japán deepthroat-os művaginákban meg G-pont vibrátorokban, esetleg prosztatamasszázs-kütyükben, de hogy mi volt az, amit a jótét lélek előhúzott, mai napig nem vagyok biztos (micsoda felvilágosult apácák ezek- gondoltam még mindig megbocsátóan-) szóval előhúz egy análgolyófüzért (most alkottam ezt a szót, a rózsafüzér mintájára- ha apáca, akkor legyen már stílusos), aztán innentől kezdve elszabadult a pokol...(stílusosan).

Bokáig elpirulva kattintottam a pause gombra, aztán gyorsan előreugrottam, hátha csak az eleje ilyen és nem végig pornó (sajnos hehe), de aztán legnagyobb megrökönyödésemre abbíz kőkemény pornó volt az utolsó filmkockáig (mármint oda is csak kattintottam, nem néztem végig, csak a biztonság kedvéért, hogy véletlenül mégse vagy mégis az- nah, és ekkor kerültem először közvetlen kapcsolatba a FAKE fogalommal mint olyannal, illetve a FAKE és a FUCK szoros összefüggésével. Innentől kezdve igen nagy kajánsággal kérdezték többen is rendszeresen, hogy vajon most éppen milyen (pornót) töltök.

Szeresd felebarátodat. Az rendben. Na de ennyire???

1 komment

Címkék: fake fájlcsere szexuális segédeszközök apáca pornó pornó letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr70692860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Ligeti 2008.10.06. 17:52:40

HÁT MI VAN MÁ? Senki nem olvas itt figyelmesen? A deepthroat és a művagina nem nagyon passzol egymáshoz. Ez a képzavar senkinek se tűnt fel?:)
Site Meter
süti beállítások módosítása