HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Akkor legyen a szex

2008.08.24. 21:30 :: K. Villám

Üdvözlöm a több ezres Olvasótáborunk tagjait! Igen, rögtön elnézést is kell kérnem a pici leállás miatt, de nagyon remélem többet nem lesz ilyen, és viszonylag rendszeresen jelentkezem(ünk). Persze kereshetnék kifogásokat, hogy nem volt áram (a vízzel együtt kapcsolták ki), vagy hogy…… de ez nem érdekes. A lényeg, hogy mindenki örömére itt vagyok(unk). Annyi dolog történt, hogy nem is tudjam, hol kezdjem. Elrohan mellettem a világ. A Ligeti annyi bejegyzést és témát dobott fel, hogy mindre kéne reagálnom, sőt. Nah meg folytatni a rászoptatós tanfolyamunk kezdésének tervezését :).

Nos látjuk a kereső kifejezések nagy számából, hogy ezen a blogon nem a jóféle sóskafőzelék receptjét kell megosztanunk veletek. Gyakorlatilag aki erre téved, azok mind valami kedves enyhén szexuális tartalmú tartalom keresése közben bukkannak ránk. Ilyen enyhe erotikus célzású keresések közben, mint például:

1. PUNCI (Csak így nagybetűvel, Ő vezet.)

2. szájba+kuki (Igen, igen ezt mi sokkal obszcénebbül szopásnak hívjuk.)

3. miert+szeretnek+nyalni+a+pasik (Ehhsz, biztos van nő aki nem szereti ha neki csinálják  és ő keresett ránk :), vagy ha pasi és nem agykutató, akkor ott komoly bajok vannak. Én inkább mittel kezdeném a kérdést. Fagyit, nyalókát, de legjobb esetben az 1-es kifejezést.)

4. akik+szeretnek+szopni (Nah mi is ezt szeretnénk vesézgetni, sőt elárulom a férfiak nagytöbbsége is őket keresi.)

5. …… sorolhatnám még itt a több tucat izgalmasabbnál izgalmasabb halványan erotikus keresést, de nem teszem. Érzékeljük a tőletek jövő nyomást, és ezután többet foglalkozunk a szex-el, persze néha kellenek a szürke hétköznapok, repülőtér, anyós és a többiek.

Szólj hozzá!

Címkék: szopás punci szájba kuki akik szeretnek szopni miért szeretnek nyalni a pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr8630983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása