HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Hát akkor nyaljunk puncit! (bevezetés- mármint nem vezetünk be semmit)

2008.08.09. 19:50 :: A Ligeti

Hát akkor nincs más hátra, ha olvasóink tömegesen ezt a témát preferálják, míg a másik fele most drámaian bizonyos szervéhez kap, mármint a szívéhez, mert hogy ez most kész átverés és különben is nem ezt ígértük, hanem a nőket fogjuk rászoptatni- amely rászoptató tanácsokkal A Villám még mindig adós- de reméljük, ami késik, elmúlik, tehát bevezetésként kapcsolódjunk a felvilágosítás topikunkhoz, mely szerint feltétlenül szükségünk van egy tekercs folpackra, miután az egyéb (alufólia, zsírpapír, esetlegesen sütőpapír és uzsonnaszalvéta) konyhai kellékeket elvetettük bizonyos okok miatt, tehát legyen nálunk egy egész tekercs, hogy ezt ki vegye meg, mint az óvszer esetében, szolgáltathatja vita tárgyát, mert ha a férfi veszi meg, a pénztárosnő elismerő mosollyal nyugtázhatja egy egész tekercs vételét (előre letépett kis darabkák még nincsenek forgalomban), amely pajzán mosoly mögött az a gondolat húzódhat meg, hogy micsoda házias férfiúval is áll szemben, vagy pedig felvilágosult pénztárosnővel van dolga az illető férfiúnak. Ha a nő veszi meg, talán nem kelt ekkora feltűnést, bár a "vettem ma egy egész tekercs folpackot" megjegyzés a férfiúban elindíthatja a tesztoszteron termelést, ez csak akkor vezet kiábránduláshoz, ha a folpackot vásároló hölgy egy egész napköziotthon tízóraiját kívánja ezzel becsomagolni.

Innovációs ajánlatként javasoljuk a különböző ízesítésű folpack forgalomba hozatalát, mint pl. eper, citrom, banán, tutti-frutti és velencei álom ízekben, amely többeltélményt nyújt és azon férfiak számára is vonzóvá teszi a fent említett tevékenységet, akiket eltaszít az enyhén savanykás íz (mondták, hogy ilyen).

És mivel A Villám szerint csúnya puncik is léteznek, amelyet majd később fog elénk tárni (mármint nem szó szerint), a kritériumokat, bár kissé szégyenlősnek mutatkozott e témában, reméljük, sikerül rávenni, ha mással nem, egy kis (rengeteg) unikummal, hogy részletes tájékoztatást adjon nekünk erről, tehát akiket zavar a látvány, azok számára színes folpackot ajánlunk, lila, rózsaszín, esetleg dizájnos mintásat, valentin napra pedig piros szíveset.

A folytatásban A Villám tájékoztat a további részletekről.

Szólj hozzá!

Címkék: óvszer punci unikum folpack nyaljunk eperízű

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr42608450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása