HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

vö. lábasfejűek, lábasjószág

2008.08.03. 20:20 :: A Ligeti

A Villám nagy tömegek fantáziáját megmozgató írására reagálva jegyezném meg, hogy igazából még nem figyeltem fel a lábak eme eltorzított formájára, azaz, ha valaki sörhasú és rövidnadrágos, neadjisten kopaszodó és ronda, a figyelmem el sem jut a zokniig és a szandálig. A Villám pedig bizonyára sem NDK turistákon, sem NDK pornófilmeken nem nevelkedett, ahol a páciensek ilyen zokniban és barna bőrszandálban (rövidnadrág nélkül) heveskednek alámondással. Utóbbi nem a turistákra vonatkozik. Őket még a farzsebből kiálló nyeles fésű különböztette meg az emberi társadalom életképesebb egyedeitől. Igazából, amikor A Villám testrészekről kezdett el beszélni, hogy ERES, itt A Ligeti kisagyában a hipofízis nagyfokú hormonkibocsátásba kezdett, de a bütykös és ronda (pigmenthiányos?) meg tyúkszemes jelzők ezt azonnal blokkolták, mivelhogy kiderült, hogy nem egyéb testrészek ecsetelésébe fogott, ami remélhetőleg egy következő bejegyzésben kerül (ön)kifejezésre. Tehát kiderül, hogy A Villám embertársai zoknis lábára irányítja figyelmének nagy részét, bár nem értem ezt a vonzódást a szőrös és bütykös, ráadásul eres (pigmenthiányos?) testrészek iránt, ráadásul hímnemű formában. Tehát rejtélyes számomra ez a lábfetisizmus. A Ligeti itt említi meg egy zárójelben, hogy odavan férfiemberek (kortól független) lábszáráért (persze ha nem bütykös) és tud lelkesedni az ún. görög harcos lábakért, ami annyit tesz, hogy el kell képzelni egy görög harcost és annak a lábát (ki hitte volna). Részletesebben, a görög harcosok nem rövidnadrágban és zokniban védték a meleg szemárnyékoló szűk mélyedést (thermopyllai szorost), hanem zokni nélkül, saruban, alsónadrág nélkül ohhh, páncélos vagy bőr rövid szoknyácskában, saruban, ami kihangsúlyozta a férfilábak minden szépségét, az acélos izmokat és az ereket (pigmenthiányt?)- Tehát A Ligeti görög harcos lábfetisiszta, egy görög harcos minden bizonnyal le tudná venni a lábáról a lábával. Ezért kimondottan veszélyes A Ligeti jelenlétében rövidnadrágban, bermudában, féllábszárig érő nadrágban tartózkodni. A sörhas kiválóan semlegesíti persze az ereket és az izmokat, de ennek részletes leírásától tekintsünk el és nevezzük csak a fent említett lábak és sörhas tulajdonosát nemes egyszerűséggel lábasjószágoknak.

Bár a divat ezen ritka és szemet gyönyörködtető megnyilvánulásához tartozik még a szűk csípőfarmerból kibuggyanú hájacskák és a bugyi egy kissé szőrös kőműves dekoltázzsal, valamint utóbbi időben idesorolják a szilikonpántos melltartót, ami már nagyon ciki. A Villámot talán utóbbi nem zavarja és közbotrányt sem vált ki a népekben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sörhas lábfetisiszta szilikon pánt csípőnadrág görög harcos lábak alsónadrág nélkül ndk pornó

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr19598890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása