Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Szükség volt, szükség van, szükség lett

2008.07.06. 09:31 :: K. Villám

Szerintem a szex, ugyanolyan biológiai szükséglet, mint az evés, ivás, szrás :). Ugyanúgy minőségi különbségek is vannak, nem is kicsik. Hamburger vagy szépen tálalt sülthús, köret, saláta, vörös bor…… aromázott pálinka vagy Unikum, Chivas Regal…… az utóbbiból nem tudom, hogy van e minőségi különbség, de gyanítom ott sem mindegy, hogy az ember a Tajgán végzi miközben egy bottal a farkasokat kergeti el, vagy egy friss, üdeillatú helyiségben történik a dolog, ami mondjuk nem a konyha :). Szóval biológiai szükséglet. Már csak az a kérdés kivel? Ebben is minőségi különbségek vannak, egészen az érzelmekből adódó szeretkezésen át a szürke dugásig valakivel, és ugye, legutolsó esetben, magad uram, ha nőd nincsen.

Szóval arra akartam kitérni ilyen, rövid bevezető után, hogy az ember egy kapcsolatban megpróbálja kielégíteni a másikat, normális keretek között. A kutyám ha éhes, szomjas enni, inni adok neki, ha labdázna és van időm labdázok vele. A jobraátom ha átjön beszélgetni, természetesen már töltöm is a sörét. A szülőknek, ha bármiben segítségre van szükségük az ember megpróbálja a tőle telhető legjobbat, és fordítva is. Ezek után eljutottunk a párunkhoz. Etetjük, itatjuk, beszélgetünk vele, labdázunk is ha kell (nem, nem a kutya a párunk, bár  kétségtelen hűségesebb lenne, és krvára nem anyagias), meg még érdeklődünk is iránta, meg a lelke iránt, de eljön az a pont, amikor az ember a feneke után is érdeklődik, meg a melle után is, meg a csókja után is, meg a mindjárt meghallgatlak csak szeretkezzünk már egyet. Krva rég csináltuk. És jön a fáradt vagyok duma. Meg az előbb együnk, meg kicsit alszom. Így elmegy a férfi kedve mindentől. Itt jön a kérdés, hogy ha rég nem láttuk egymást, mint pár, akkor nem esne-e jól a férfiaknak, hogy a találkozás csók (puszi) után a pár hölgytagja (ez ilyen konzervatív kapcsolat – nő, férfi -), mondjuk letépje az ember boxerét és megerőszakolja? Vagy csak a férfiak ilyen állatok, hogy a rég nem látott partnerüket rögtön le akarják fektetni? Nah, persze a Minőség. Hölgyeim, ha sokáig húzzák mert épp valamely oknál fogva nem akarják (ami érthetetlen ám a férfiak számára, főleg ha rég nem voltak együtt), jelentem az a minőség rovására megy.

Szólj hozzá!

Címkék: szex kutya biológiai szükséglet

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr27555443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása