HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Citromízű banán

2008.07.03. 20:24 :: A Ligeti

 

A Ligeti eddig csak egészségügyi kaparásról hallott, talán az olyan, hogy a delikvens kaparja már a falat egy dugásért vagy mi? Másrészt meg bizonyára kényszerűség, bár ez nagyon hízelgő lenne rám nézve, ha az illető nagy szenvedélyesen közölné a végén, hogy azért kellett a nővérke jelmez is, mert csak egészségügyi dugásról volt szó éppen. Köszönném a megtiszteltetést igen vidáman.

A Villámot tisztelettel felkérném, hogy nyugodtan ossza meg halovány emlékeit a tegnapelőttről, főleg arról a témáról, hogyan lehetne megdugni az öreg lebénult banyát a szomszédból, mert ez egy rendkívül félig nekrofil aberráció, és ilyen tuti nagyon keveseknek van, de A Villám sorait olvasva hátha még sokan kapnak erre kedvet. Bár lehet, hogy csak félreértettem valamit és a szomszéd banya csak sört hozott a boltból, és mindenkit kedveskémnek szólított és „hova dugtam a sörnyitót hinnye” felkiáltással nagy vígan elbicegett, de majd remélem, tisztázódik minden félreértés.

Igen, olyant én is hallottam, hogy a kurvák sem csókolóznak, de hogy egy nem modellalkat a pasijának beszóljon ilyent, az kicsit meredek, főleg, hogy a pasijának ez jól esik és nem törli szájon szíve választottját csak úgy visszakézből tenyeressel vagy kétkezes fonákkal a Wimbledon jegyében.

Érzelmekről megint nem sok szó esett, talán nincsenek is olyanok, bár a vizsgakérdések között lehet, hogy nem is szerepelt, hogy a férfiaknak miért megy ez olyan könnyen, hogy kifejezett szerelem nélkül élvezik a szexet minden további lelkiismereti és egyéb kérdések nélkül, sőt, néha ez egyáltalán nem játszik szerepet, addig a nőknél lehet ez akár központi kérdés is. Kivételek pedig mindkét oldalon vannak. Remélem legalábbis. Jah és hogy honnan lehet ezt felismerni? Ha becsül valamire, akkor bizonyára nem fogja a szemedbe mondani. De talán nem is lenne jó ezt firtatni. Észreveszed úgyis. Néha az életed múlna rajta.

A Ligeti nem kommunikáció szakos, de mégis tudna társalkodni akár egy forró tea mellett is a szopás rejtelmeiről. A forró tea lényeges. Meg a szopás hiányáról is. Meg mi jó és mi nem. Sőt, a citromízű banánról is.

Nah és mi zavarja A Villámot? Kíváncsian várom.

Update: összezavarta a cimkéket és ez lett belőle: kommunikáció, szex, szerelem dugás nélkül, egészségügyi banya...

Szólj hozzá!

Címkék: banya; egészségügyi dugás; kommunikáció; szex szerelem nélkül;

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr88552045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása