HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Pippolínó

2008.06.24. 23:08 :: K. Villám

Mert egyébként szerintem csak A Ligeti érti a férfiak agyát, megközelítőleg. Nem tudom miért. Lehet félrekezelték gyerekkorában, vagy egy egyszerű influenzánál háziorvos helyett véletlenül szexológushoz vitték, az mégis csak nagyobb hatással van a gyerekre felkiáltással :). Mindenesetre, kevés lányt ismerek persze mondjuk Brad Pitt-hez képest, mégis ezen kevesek közül, túlnyomórészt mindegyiknek valami baja van az orális szex-el. Persze, ha nekik csinálják az jó, nagyon jó, mondják ők. Olyan párt is ismerek, ráadásul annak a nő tagját, ahol a hölgy nem, hogy húzódozott tőle, de még meg is mondta kerek perec a pasinak, ha szopatni akarsz adok pénzt kurvára, de engem hagyjál békén. Ehh. Ilyenkor elgondolkodik ám az ember, hogy vajon ez belülről jön (Nils Holgersonos példabeszéd), vagy egyszerűen jól megutáltatták vele a kuki szájjal való illetését. Ekkor persze beugrik jópár igen gyökér pasi, aki éppen szrik rá, hogy milyen íze van az akkor éppen előkapott cerkának - rokfort lilahagymával – és ezt a finom ízek kavalkádját gondolkodás nélkül, tömi le a csaj torkán. Persze, ha ilyen történt akkor az ember meg is értené……, a húzódozást!!!, de az elutasítást akkor sem. Kedves, hölgyeim a bunkó paraszt pasinak miért engedik, hogy jól megcumiztassa magukat? A következő, akár normális pasinak meg a lehetőségét is megtagadják. Igazságtalan ez így, nem gondolják? Persze a férfiak azért csak szeretik ezt, a hölgyet szájba szeretkezni, ütemet diktálni, sőt…… Ezt biztos megalázónak tartják (hölgyeim), pedig intelligenciával, mindent meglehet oldani. A Ligeti szerint, a jó pasi ezt megoldja, hát kérem a gátakat feltörni, túlszárnyalni nehéz, nagyon nehéz. Amikor megkapja az ember, hogy eddig és netovább. És ekkor jön még a nők idióta téveszméje, a megaláztatottságról, mert ezek után jönne a férfiak igazi álma az arcra/szájba élvezés, persze úgy, hogy ez a nőnek ne legyen rossz. És az a borzasztó, hogy ezt még egyáltalán nem tartom(juk, mint férfiak) perverziónak.

És itt fel is vezetném a következő gondolatsoromat. A férfiak miért imádnak puncit nyalni nagyon…… sőt…… a nők meg miért tekintik kiváltságos dolognak, ha egyszer-egyszer lepippantják „szívük választottját”??? Hmmm.

Szólj hozzá!

Címkék: szopás

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr95537980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása