HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Hogyan szoptassuk rá- előzetes

2008.06.17. 12:57 :: A Ligeti

Villám az éjszakában. Megrendítő thriller, de ugyanakkor romantikus film címe is lehetne. Főleg, ha nem gondolunk bele abba, hogy narancslét fagyival, még ha citromlét narancsfagyival esetleg fordítva, talán megbocsátható, de ebben a párosításban igen bizarr ízlésre vall, mondom én a nagyfokú aberráltságommal (lásd lentiek). Igen 5 jäger, 8 unikum, 2,5 vilmos és 4 sör tán nem váltana ki íly fokú megrökönyödést, bár akkor a folytatás talán több szót érdemelne.
Még mindig jobb, ha te hordod a sittet, mintha téged hordanak a sittre, bár hogy miért előtte kell futni és miért nem közben, ez még mindig rejtély, talán sokkal hatékonyabb lenne. A Ligeti kicsit többet futott, 7X650-et, de utána nem hordott semmit se, tehát nem volt fáradt és vígan dorbézolt a német-sógor meccs alatt, meg még utána is, másnap pedig úgy döntött, hogy reggel még visszafekszik, mikor is rémálmainak a kaputelefon vetett véget valami irtózatos hangerővel és intenzitással. Így ha lehet utolsó kívánságom, majdan azt fogom kérni, hogy a halottak feltámadása erre a kaputelefon hangra történjen a harsonaszó helyett a végítélet napján, garantáltan meghallja az összes halott, még a süketek is és azok is, akik épp alszanak.
"A hogyan szoktassuk rá a nőket" című értekezést már látatlanban "a hogyan szoptassukra" változtatnám, de ez természetesen Villám szerzői jogai közé tartozik.

Elöljáróban csak annyit, hogy nem feltétlen van ennek köze a prűdséghez, bár tényleg inkább "tanulási folyamat", amíg ráérez az ízére (lehet, a narancslé fagyi finomabb???) De talán már kiemeltem, hogy nagy mozgatórugó ebben a másik fél iránti viszonyulás. Tehát egy vadidegen farkát még a legerősebb idegzetű amazonok sem szívesen vennék a szájukba. De javítsanak ki a legerősebb idegzetű amazonok, ha tévednék és sértőnek találnák még a feltételezést, hogy ők nem.
Viszont az semmiképpen sem hat bátorítóan a férfiúi nem egyik lelkes képviselőjére sem, ha az adott hölgy fintorogva míveli eme nemes cselekedetet. Talán mert közben nehéz fintorogni, mint ahogy lelkesült arckifejezést vágni is, netán mosolyogni. Kihívón nézni a szemekbe lehet.


Előzetesen ennyit. Még mindig jobb, mint előzetesben.

És ha van metrópótló villamos, lehet hézagpótló villamosmérnök.
Javaslom, hogy a blog nevét változtassuk 34,5-re.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr21525312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása