HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Botránkozzunk meg

2008.06.14. 09:17 :: K. Villám

Nagyon szívesen Némber Smith-t, ha nem hangsúlyoztam volna eléggé ki :). Éjjel kettőig a nagy semmivel, ehhsz, ez aztán az izgalmas este, legalább sörözve töltötted(tük) volna el.

Szóval, az van, hogy persze, nem írtam én semmi izgalmasat, mert hisz azthittem majd jól reagálnom kell A Ligeti írására, amiben valami izgalmas és rettentő pornográf dolgot fog feszegetni. Azthittem olvasok a punciízű kukiról egy háromoldalas értekezést, de nem. Így hát látom nekem kell vitaindító gondolatsort megfogalmaznom.

Elgondolkodtak már azon kedves olvasóink, hogy a nők egy részének miért okoz valami rettentő nagy problémát és lelki válságot alapvetően az orális szex. Bár ha az még úgy ahogy működik, akkor meg szembesülhetünk azzal (szembesül – tükör előtt onanizál :) - ), hogy szeretkezés közben nem működik a dolog. Nos, és itt érkezne A Ligeti írása amit várunk is a témában. Szóval, szerintem a férfiak jobban szeretik ezt a szájjal kényeztetést csinálni, mint a nők. Aztán mikor akció közben csak úgy picit élvezné az ember fia, hogy szájjal kényeztetik, akkor teljes elhidegülés, és elutasítás. Mert, hogy milyen már az. Milyen lenne??? Punciíze van. Szóval az emberiséget régóta foglalkoztató kérdés: Jobban szeretik-e a nők a tusolás utáni szappanízű kukit, mint a szex közbeni punciízű kukit :)?

Aztán persze érdemes lenne egy külön fejezetet szánni, az arcra, szájba élvezésről is. Meg persze arról is, hogy mit tartanak gusztustalannak a férfiak :).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr13519685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schiller 2008.06.14. 09:36:45

Kora reggel ezek igen gondolatébresztő témák...
Site Meter
süti beállítások módosítása