HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Sörözés, futás, foci

2008.06.11. 17:49 :: K. Villám

Khm, szerintem a párkapcsolati problémáimat, még ne most kezdjük eme nagyolvasottságú blogban fejetegetni :). Szóval igen, nah be kell valljam kedves publikum gyengém a tusolás :), már nem azért mert mosakodni kell, azon túl is. Főleg a vegyespáros tusolás, az egy zseniális találmánya az emberiségnek, igen sok lehetőséget rejt magában. Persze A Ligeti ötlete nagyon is megszívlelendő egy kellemes testnedv csere az esőben…… aztán megázva közösen irány a tus :).

 

Olaszokra egy pillantást, többet úgysem érdemelnek, tudom A Ligetinek ez nem valami szívderítő mondat. Persze nincs bajom az olaszokkal csak, csak. Mindesetre felőlem akár ők is nyerhettek volna, de ez csúnya zakó volt. Az első gólra én is azt hittem, hogy les volt. Gyorsan a meccs után kapcsolták is Puhl Sanyikát, aki levezette, hogy micsoda egy játékvezetői hiba, és egyébként is felkoncolni. (Tudja valaki, hogy miért asszisztens és miért nem partjelző???) Én meg hittem neki. Aztán másnap minden egyház, fegyház, gyülekezet hivatalos állásfoglalást adott, ki, mely szerint a gól teljesen jogos volt. Így Sanyink azóta térdelve ostorozza magát. A Ligeti eközben pedig csak fut, fut és fut. Lemaradt mindenről, cserébe még tökéletesebb lett a feneke :).

 

Sörözés, este, tegnap. Két pasi egy csaj. Csaj nem modell, se nem makett (bár gödröcskék vannak nevetés közben, ez enyhítő körülmény). Viszont, nagyon jó humorral és stílussal megáldva, és tud inni. Kollegám, teljesen őszinte érzelmeken alapuló alkalmi kapcsolata, én meg csak szeretem a társaságát(ukat). Szóval sör, sör, sör, sör unikum, sör unikum, és ennek további számtalan variációja. Aztán haza. Éjszakai busz, csodálatos. Itthon picit forog a szoba, vagyis a szekrénysor meg benne a tv, főleg ha becsukom a szemem. Aztán kinyitom, a hatodik megáll nézem egy darabig, de hálistennek nem mozdul. Aztán alig alvás, reggel kelés, vagy pattanás. Hisz futni kell, nehogymár csak A Ligeti, fusson a környékbeli pasik nagy örömére. Csak két kilométert tudtam, másnaposan, gyengén. Nos így esett ez a rettentő pikáns és perverz este. Azthiszem most eltűnődöm a nyálcserés, közös zuhany alternatívákban. Szigorúan gombos farmerből kiindulva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr53515106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása