HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Benyálazós

2008.06.11. 22:02 :: A Ligeti

Az asszisztens versus partjelző kérdést már A Ligeti is boncolgatta egy időben, amikor is arra eszmélt, hogy volt nagyszabású KEK meg BEK meg partjelző meg bíró, aztán mintha kómából ébredne, hirtelen ezek átváltoztak BL -lé, mint legue vagy mi, liga ilyesmi, egy magyarázat nélkül, de hát erre sem szólt az emberiség semmit, csak tudomásul vette, aki meg ebben nőtt fel, az nem csodálkozik, csak mindössze fiatal, mondjuk 23 éves. Nos A LIgeti másnaposan nem tud futni, legfeljebb a mellékhelység irányába, de már újabban nem is másnapos, mert nem hívják sörözni, meg unikumozni, meg sehova se úgy nagy általánosságban, de ha hívnák is, se lenne semmi különös, inna, aztán anélkül, h jól érezné magát, hiretlen rosszul lenne, forogna a szekrénySÖR mint egy ringlispil vagy vurstli, aztán nekiesne néhány gombnak ész nélkül. Gondoltam külön fejezetet szentelek a nyálcserének, amiről nem gondoltam volna, hogy A Villám fantáziáját íly kevéssé mozgatja meg, azaz, leragad holmi kis  cserénél, neeem, nem erről van itt szó, hanem, hogy gombok és nyál, benyálazós, sőt végig benyálazós ilyesmi, hogy ez cserés alapon, azt nem tudom, persze nem kötelességszerűen, mert az nem érdekes. Szóval végig benyálazósan az esőben.
A Villám persze ezt nem érti. Próbálja ki ezt egyszer, azt mondom. Akkor megérti, miről beszélek. Mint a nátha meg az aszpirin. Persze én is csak beszélek. Vagyis írok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr51515525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása