HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

A pacni

2009.08.05. 16:25 :: A Ligeti

Időközben itt a nyár. Az emberek strandra járnak és mutogatják mindenféle testrészeiket. E két  Nobel-díjas gondolat után  térnék az eredeti témára. Valami isteni sugallat alapján, de minden egyes rólam készült strandos és nem strandos képen a háttérben  néhány tervszerűen elhelyezett túlsúlyos, súlyozottabb esetben bütykös és visszeres lábú hölgy mutatja legelőnyösebb oldalát. Ez olyan mértékig fokozódott az utóbbi időben, hogy a halmozottan hátrányos hátteret még a kezemben, kizárólag fotózkodás céljából elhelyezett sörösdoboz látványa sem tudta semlegesíteni. A pontot az i-re az a szemem előtt nyilvános strandfürdőn, magyarul aquaparkban lejátszódott nagyjelenet tette, mikor is látványosan egy férfikéz simult a látóteremet betöltő, azaz igencsak nagyméretű hölgynek kinéző amorf alakzat fenekére. Megholt felmenőimet emlegetvén, "apám...hát nincs ennek szeme vagy agya" képedtem el és juttattam kifejezésre efölött érzett csodálkozásomat a társaságomban lévő illetőnek, aki nemes egyszerűséggel közölte, hogy mit akarok, ők is élnek nemi életet. Ez elképzelhetetlen volt számomra, mikor én minden fél kiló súlyfelesleget mérhetetlenül a vonzás alapvető akadályaként élek meg.

És tényleg. Visszatértek a pornó csatornák. Igazából el se vesztek. Csak a nagy hőség és az emiatti nemalvás késztetett arra, hogy unalmas pornót nézzek az éjszakában. Hátha van valami új trend, amiből tanulhatok egy kicsit, ne legyek lemaradva. De olyan unalmas volt, hogy inkább Bulgakov Mester és Margaritájára kapcsoltam el az orosz adóra, azaz oroszul néztem kedvenc regényemet. Ott ugyanis ezt éjjel adják, mivel nappal ember nem nézné meg. Néha visszakapcsolás unalmas pornóra. És akkor jött... álmaim netovábbja, minden kérdésre válasz... a PACNI. Igazából úgy hívták, hogy a polírozó. Ekkor döbbentem rá, hogy minden pornónak van címe. Persze teljesen feleslegesen, mert mindegyik ugyanarról szól. Na de nem hívhatják mindegyiket ugyanúgy. Tehát mi lenne, ha a hétköznapi szexnek is mindig lenne címe pl. "A cukkinisütés." Sokat sejtetően "A sodrófa", esetleg "Hű de nagy a vodafone számlám"- ez utóbbi elég talányos. Nos, "A pacni."

Hölgyemény diszkréten polírozza, azaz fényesíti vékony öltönyos néger csávó cipőjét. Kihangsúlyoznám a vékony jellemzőt, mint egyetlen ideámat. Hirtelen indiszkrét helyzetben találják magukat, nem is értem hogyan jutott el a cipőfényesítés idáig. Kiderül, hogy a polírozgató nőszemély ruha nélkül egy pacni. És a magyar népmesék Mátyás királya büszke lehetne rá az okos lány mesében "hű, hát neked nincs is csúnyád", mert a pacninak tényleg nincs puncija, hűűűű, nagyon nincs, elvileg vékony néger csávó bármelyik redőbe vagy hurkába dughatná a farkát, de ez is olyan quizjáték szerű, hogy pont eltalálja. Szegény pacnit meg lökdösi le a kanapéra, meg se tudja fogni, és mert mindig kicsúszik, újra keresgéli a nemtudommit. Közben ájulok be. Nehogy már egy ilyen pacni, akinek remeg a hája, legyen az álmok netovábbja. Ezt szépen rímbe (rémbe) is szedtem. Mellesleg nincs is puncija. Tényleg nincs. Ilyent még nem láttam. Izé nem is akarok. Az álmatlanság mellé még krónikus gyomorrontás is.

Kérném a szíves olvasókat lábszépségversenyen való részvételre, háttérfotózkodás céljából.

Update:A következő képpel nevezek, miután sikeresen leretusáltam magam belőle, de csak a jobb kezemben tartott zöld tuborg miatt, nehogy már reklámozzam.

Szólj hozzá!

Címkék: pornó lábfétis pacni kövér szex lábszépségverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr791290828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása