Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Blogopédia

2008.12.18. 22:48 :: A Ligeti

Miután sikerült szert tennem a felismerésre, hogy a bulvármédia, ill. -sajtó mellett létezik ennek virtualizált formája, a bulvárnet, amiről eddig úgy gondoltam, hogy kategorikusan elutasítva  nem olvasom, inkábbb talán  a valóság kissé szubjektív vetületét közlő, esetlegesen elsődleges céllal szórakoztatás céljából megírt írások, elvirtualizálódott társadalmunk által a divatosan blognak nevezett /csúfolt/ műfajban megszületett tartalmakban keresem a szórakozást (?)- rá kellett jönnöm, hogy létezik ugyanúgy a bulvárblog kategória, ha már ennél jobb megnevezés nem áll hirtelen rendelkezésre.

Ezen egyszerű bevezető sorok után térjünk rá a bulvárblog kategorizálásásra, valamint részletesebb ismertetésére, természetesen a teljesség igénye nélkül. Mondhatni igénytelenül. A bulvárblog majdnem kizárólagos lelőhelye az index címlapja, illetőleg index ajánlásai. Más módon blog.hu-s blogra rábukkanni majdnem reménytelen, így marad a kissé (be)szűk(ült) választék. Tartalmát tekintve a bulvárblog pont azon témákat tárgyalja, amelyeket az olvasó kerülni igyekszik, úgy mint a magyar közélet ismert személyei /nem személyiségei/, közülük is azok, akiket már az unalomig csépelt el és csócsált meg, majd köpött ki/le minden humorista, vagy magát annak nevező, szintén médiaszemélyiséggé avanzsálódott önjelölt, illetve felfedezett. A szórakoztató blogok szinte egyetlen lehetséges eszköze  az egyéni humor kiváltása a világhálón fellelhető, viccesnek, sok esetben meghökkentőnek, érdekesnek, némely esetben megbotránkoztatónak mondott videofelvételek ill. képi anyagok közzététele, amelyek az internet-használat elterjedésének kezdetére datálható időszakban, azaz 5-8 évvel ezelőtt egy kör e-mail (hoax) formájában még feltűnést és derültséget kelthettek az "új gyereknek minden új" elv alapján, de nem napjaink újdonságra és eredetiségre éhes, közhelyekbe és a sivár igénytelenségbe belefáradt új típusú net-felhasználója számára.

Nagy nézettségnek örvendenek még a címlapon fellehető, 18-as karikával ellátott, felnőtt tartalmat sugalló szájtok, amelyek ha az írásaikkal vagy témáikkal nem is, de a bűvös piros szám hatására olvasók tömegét vonzzák, egészen a második benyomásig, amikor rájövünk, hogy nem többről van itt szó, minthogy premier plánéban részesedhetünk a blogíró ismeretlen szándékkal naturalista részletességgel megörökített és nyilvánosságra hozott szexuális tapasztalatairól, esetleg tapasztalatlanságáról, élményeiről, alapvetően megsértve ezzel az intimitás alapszabályait, azaz kocsmai sztorizás szintjére süllyesztve az adott eseményt és partnert. Hogy mi célból? Nem derül ki, amit ahogy az sem, mi teszi népszerűvé a szimplán olvasói levélre épülő, "párkapcsolati" kudarcokon csámcsogó, és  az időközben fórumoló /anyázó/ közösséggé alakult olvasók által írt oldalt.

Fentiek csak kiragadott példák a blog.hu címlap színvonalának ismertetésére, talán mások is találkoztak már hasonló gondolatokkal egy szórakoztató, humoros, jó stílusban megírt blogot keresve.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár szex you tube szakítósblog blog pont hu szexblog jó blog

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr1826319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Site Meter
süti beállítások módosítása