HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

never the same

sosem lesz ugyanaz. de mindig leplezetlenül, mondhatni gátlástalanul. hiánypótló blog. vegyél példát a bkv-ról. sokszor szopat és kiszámíthatatlanul. a valósággal való egyezés kizárólag a véletlen műve. történeteink szereplői, sőt még a történetek szerzői is kitalált személyek. jobb esetben.

Utolsó kommentek

Linkblog

Rárántotta

2008.06.23. 21:29 :: K. Villám

Folyamatosan ezen a bocsánatkérésen munkálkodom, és nem is kaptatok még választ a hogyan Szoptassuk rá a nőket című tanulmány folyományára (de legalábbis kezdetére). Ezeknek a témáknak a megbeszélése az csak úgy jön az emberből, majd szabadabb napjaimon szabadabbra engedem a fantáziám.

Ami azt illeti persze van némi ötletem. A Ligeti észrevétele, miszerint a férfinak kell adagolnia óvattal, mint piciknek a spenótot, és hátha nem köpi ki……, egyik sem. Azt hiszem a spenóttal több eredményem lenne. Ha bunkó lennék most azt mondanám, hogy előbb szoktatok rá egy kis tüneményt a spenót evésre, mint egy fapinát a szopásra, de nem mondok ilyet még véletlenül sem. Szóval persze igaza van ám a türelem rózsát terem. Azt hiszem teljesen nem értem ám a nőket ilyen szempontból meg mégsem. A megoldás egész biztosan, hogy tegyünk bele hipomegokloxiátrumot 5mg/hp arányban, ez egészen biztosan meghozza a várt eredményt. Tuti. Egy megbízható madarásztól hallottam. Megjósolta. MadárJós. Körülbelül ennyire áll az emberiség mai tudása szerint közel a női viselkedés megértéséhez. 5 mg/lóerő.

Mert megkívántam a csípős kolbászt. Van ez így. Perverzió ez nálam. Mert, hogy akkor éppen kész lesz híradóra a rántotta. 3 hagyma, 3 tojás, 3 a magyar igazság. Kész is lett. Csípett. Nézem nézem a híradót, mikor szólt a csípős rántotta, hogy neki elege van a bezártságérzésből. És egyébként is ezt nem tűri tovább, majd felszólított, hogy ő távozni fog. Az időjárást még láttam :).

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://never.blog.hu/api/trackback/id/tr26535957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rendszeres olvasó 2008.10.18. 00:35:19

Haruspici haruspex arridet. Ha madárjós nincs, a béljós is megteszi.

A Ligeti 2008.10.19. 20:49:56

hű de frappáns

"Populus Romanus est populus Italicus" -latin tanulmányaim halovány emléke, sajnos nem kapcsolódik :)
Site Meter
süti beállítások módosítása